Η πιο ευτυχισμένη μέρα της ζωής τους ήταν η χθεσινή για την Μάρα Δαρμουσλή και τον Βασίλη Τσατσάκη. Ο γάμος του ζευγαριού πραγματοποιήθηκε στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου στο Μάτι, ενώ κουμπάρα του ζευγαριού ήταν η Χρύσα Γραβάνη.
Το παρόν στην τελετή έδωσαν λίγα και πολύ αγαπημένα πρόσωπα του ζευγαριού, λόγω της πανδημίας που βρίσκεται σε έξαρση στην χώρα μας. Ανάμεσα στους λίγους και εκλεκτούς καλεσμένους η Σοφία Μαργιόλα και ο Στράτος Τζώρτζογλου.
Δείτε φωτογραφίες από το γάμο όπως τις ανέβασαν στα social media οι φίλοι του ζευγαριού
Η εποχή της ταχύτητας και της συνδεσιμότητας, φέρνει την ανάγκη για πολλά περισσότερα από απλώς μια καλή τιμή. Το Nova more έρχεται να καλύψει ακριβώς αυτή την ανάγκη: Η ολοκληρωμένη πρόταση της Nova, ενώνει Internet, σταθερή και κινητή τηλεφωνία, προσθέτοντας, παράλληλα, υπηρεσίες και δυνατότητες που κάνουν τη ζωή σου καλύτερη.