Η απάντηση στις δηλώσεις της Σάντρας Βουτσά πως δεν θα αφήσει να υπάρξει θέμα με τα κληρονιμικά ήταν άμεση και ήρθε δια στόματος Αλίκης Κατσαβού.
Η χήρα του αείμνηστου ηθοποιού μίλησε μέσω Skype στην εκπομπή «Με αγάπη Χριστιάνα» και απάντησε στα όσα είπε η Σάντρα Βουτσά, τονίζοντας πως δεν αντιμετωπίζουν κανένα πρόβλημα με τα κληρονομικά.
Χαρακτηριστικά, ανέφερε: «Με τα κορίτσια είμαστε πολύ κοντά και πολύ αγαπημένες. Λείπει η μία στην άλλη, γιατί ο εγκλεισμός μας έκανε να χαθούμε. Με ενοχλεί αυτό που γίνεται με τα κληρονομικά. Νομίζω πως ο κόσμος δεν ενδιαφέρεται για αυτό. Είναι ένα οικογενειακό ζήτημα. Νομίζω πως όλες οι οικογένειες μετά τον θάνατο το αντιμετωπίζουν. Εγώ δε θέλω να τα κάνουμε αυτά δημόσια. Είμαστε όλες ώριμες, καλές γυναίκες. Είμαστε όλες αγαπημένες και νομίζω πως μια χαρά μπορούμε να τα κάνουμε έξω από τα φώτα της δημοσιότητας αυτά».
Υπενθυμίζουμε ότι η Αλίκη Κατσαβού σε πρόσφατες δηλώσεις της είπε ότι ο Κώστας Βουτσάςείχε κανονίσει τα κληρονομικά του πριν τη γνωρίσει. «Προφανώς οι δημοσιογράφοι θεωρούν ότι ο κόσμος θέλει να ακούσει μια δυσαρέσκεια δική μου για το κομμάτι της περιουσίας. Δεν υπάρχει τίποτα τέτοιο, ο Κώστας τα είχε κάνει πολύ καλά στη ζωή του, δεν περίμενε ότι θα συναντήσει και θα κάνει έναν τέταρτο γάμο. Είχε γράψει στις κόρες του πράγματα, είχε κάνει ότι έπρεπε να κάνει ως πατέρας και όταν πια συνάντησε εμένα ήταν η περιουσία του όλη μοιρασμένη. Εγώ ήξερα που μπαίνω. Τώρα, ο Φοίβος θα του αναλογούν πνευματικά δικαιώματα, όπως αναλογούν και στα υπόλοιπα κορίτσια. Αυτό είναι», είχε πει χαρακτηριστικά η Αλίκη Κατσαβού.
Την Παγκόσμια Ημέρα Νερού, κάθε σταγόνα φυσικό μεταλλικό νερό ΒΙΚΟΣ μας θυμίζει ότι η ενυδάτωση δεν είναι μόνο καθημερινή συνήθεια, αλλά μια πράξη φροντίδας για τον οργανισμό και τη φύση.
Οι καινοτόμες φόρμουλες της LA VIE EN ROSE χαρίζουν μια μοναδική εμπειρία απόλαυσης και αναζωογόνησης – Τα premium πασχαλινά δώρα με πραγματική αξία και ορατά αποτελέσματα.
Οι πρόσφατοι ηλεκτρονικοί έλεγχοι για τα ανασφάλιστα οχήματα ανέδειξαν το πρόβλημα με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο. Χιλιάδες ιδιοκτήτες οχημάτων εντοπίστηκαν να κυκλοφορούν χωρίς ασφάλιση, κάτι που δεν επηρεάζει μόνο τους ίδιους, αλλά συνολικά την ασφάλεια στους ελληνικούς δρόμους. Και αυτό ενώ η λύση είναι και απλή και προφανής.