Δέκα παράξενα πράγματα που δεν ήξερες ότι μπορεί να κάνει το σώμα σου

Δέκα παράξενα πράγματα που δεν ήξερες ότι μπορεί να κάνει το σώμα σου

Έχεις αϋπνία; Θες επειγόντως να πας τουαλέτα; Μήπως υποφέρεις από ενοχλητικό πονόδοντο; Το κορμί σου έχει τη λύση...

Δέκα παράξενα πράγματα που δεν ήξερες ότι μπορεί να κάνει το σώμα σου
Έχεις αϋπνία; Θες επειγόντως να πας τουαλέτα; Υποφέρεις από ενοχλητικό πονόδοντο; Μήπως παραήπιες και αισθάνεσαι ζαλάδα όταν ξαπλώνεις;

Εάν η απάντηση σε οποιοδήποτε από τα παραπάνω ερωτήματα είναι «ναι», τότε έχουμε ορισμένες συμβουλές που μπορούν να σε βοηθήσουν να ξεπεράσεις αμέσως δύσκολες ή άβολες καταστάσεις, με μόνο εργαλείο... το κορμί σου.

Οι συμβουλές αυτές προέρχονται από μια σελίδα στο Facebook με τίτλο I Love Positive Society και παρόλο που δεν είναι διόλου... επιστημονικές, αρκετοί χρήστες δηλώνουν ότι τις δοκίμασαν και έμειναν έκπληκτοι με την αποτελεσματικότητά τους.

Δείτε παρακάτω τις δέκα πιο παράξενες από αυτές, που συνέλεξε και παρουσιάζει ο ιστότοπος Bored Panda

1. Εάν δυσκολεύεσαι να σε πάρει ο ύπνος, απλώς ανοιγόκλεισε γρήγορα τα μάτια σου για ένα λεπτό.
Κλείσιμο

2. Εάν έχεις ακμή, ολοκλήρωνε πάντα το μπάνιο σου με ένα κρύο ξέβγαλμα. Το κρύο νερό κλείνει τους πόρους και δεν αφήνει τους ρύπους να εισχωρήσουν σε αυτούς.

3. Εάν θες απεγνωσμένα να ουρήσεις και δεν βρίσκεις τουαλέτα, σκέψου μια σεξουαλική σου φαντασίωση. Το μυαλό θα εστιάσει σε κάτι άλλο και η ανάγκη θα γίνει λιγότερο πιεστική.

4. Αν πρέπει να απομνημονεύσεις ένα κείμενο, διάβασέ το ακριβώς πριν κοιμηθείς. Το επόμενο πρωί θα το θυμάσαι στην εντέλεια.

5. Το δεξί αφτί είναι καλύτερο στο να συλλαμβάνει λέξεις και ομιλία, ενώ το αριστερό είναι καλύτερο στο να συλλαμβάνει τη μουσική. Στρέψε λοιπόν την κατάλληλη μεριά του προσώπου προς την πηγή του ήχου, ανάλογα με το τι ακούς.

6. Αν τα έχεις «κοπανήσει» και είσαι ακόμα μεθυσμένος όταν πέσεις στο κρεβάτι, ακούμπησε το ένα πόδι στο πάτωμα. Αυτό θα βοηθήσει το μυαλό σου να επαναπροσδιορισει τη θέση σου.

7. Εάν έχεις ημικρανία, βάλε τα χέρια σου σε παγωμένο νερό και τέντωσέ τα.

8. Βάλε αποσμητικό σε τσίμπημα κουνουπιού για να σταματήσει η φαγούρα (απλώς πρόσεχε να μην περιέχει επικίνδυνα χημικά).

9. Εάν κουτουλάς από τη νύστα, κράτα την αναπνοή σου για όση περισσότερη ώρα μπορείς και μετά πάρε βαθιά ανάσα. Θα νιώσεις αμέσως πιο αναζωογονημένος.

10. Εάν δεν μπορείς να σταματήσεις να γελάς, ρίξε μια γερή τσιμπιά στον εαυτό σου.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης