Οι κρυφές ανησυχίες των ανδρών για το σώμα τους

Οι κρυφές ανησυχίες των ανδρών για το σώμα τους

Κι όμως! Οι άνδρες αισθάνονται μεγαλύτερη ανασφάλεια για το σώμα τους από τις γυναίκες - Διαβάστε για ποια θέματα ανησυχούν

Οι κρυφές ανησυχίες των ανδρών για το σώμα τους
Κι όμως! Οι άνδρες αισθάνονται μεγαλύτερη ανασφάλεια για το σώμα τους απ΄ ότι οι γυναίκες. Ανησυχούν για το μέγεθος του ανδρικού τους μορίου, για τις θηλές τους και τις ιδρωμένες μασχάλες. Αυτές τις ανησυχίες τους όμως αρνείται να τις εκμυστηρευτεί στο ωραίο φύλο. 

Τα αποτελέσματα που προκύπτουν από τις καταγεγραμμένες απόψεις ανδρών που συμμετείχαν στο οnline forum "Reddit" δείχνουν σαφέστατα πως οι εκπρόσωποι του ισχυρού φύλου αισθάνονται μεγαλύτερη ανασφάλεια για το σώμα τους απ' ότι οι γυναίκες. 

Σύμφωνα με δημοσίευμα της βρετανικής εφημερίδας "Daily Mail" , οι άνδρες παραδέχτηκαν ότι τους απασχολεί μεταξύ άλλων το βάρος τους, τα μαλλιά και το δέρμα τους. Για τους άνδρες η εξωτερική εμφάνιση παίζει μάλλον μεγαλύτερο ρόλο στην αυτοπεποίθησή τους απ΄ότι για τις γυναίκες, όπως επισημαίνει το Reddit. 

Στο online forum, οι άνδρες παραδέχτηκαν ότι πιέζονται για να αποκτήσουν τέλειους κοιλιακούς ενώ τα μαλλιά τους παίζουν καταλυτικό ρόλο στην αυτοεκτίμησή τους.

Κλείσιμο

  
Στην ερώτηση που κλήθηκαν να απαντήσουν, 5.748 άνδρες απάντησαν με το... χέρι στην καρδιά αναφορικά με τα σημεία του σώματός τους που τους προκαλούν αμηχανία : " Είτε ήταν το μέγεθος του πέους , είτε η φαλάκρα , είτε οι περίεργες θηλές τους, η γυναικομαστία αλλά και η έντονη εφίδρωση".

Όπως σχολιάζει η βρετανική εφημερίδα , η αφοπλιστική ειλικρίνεια των ανδρών έδειξε πως δεν είναι μόνο οι γυναίκες που αισθάνονται άβολα με το στήθος τους . Ένας χρήστης έγραψε στο Reddit: 

"Έχω γυναικομαστία γεγονός που με δυσκολεύει να ντυθώ κάθε πρωί. Για παράδειγμα το μόνο μπλουζάκι που μπορώ να φορέσω είναι σκούρου χρώματος από χονδρό υλικό έτσι ώστε να μην είναι ευδιάκριτες οι θηλές".
Η φαλάκρα επίσης προκαλεί ανησυχία σε πολλούς άνδρες. Ένας από τους χρήστες γράφει: 

"Ένα καλό κούρεμα μπορεί να δείχνει έναν καραφλό άνδρα να φαίνεται ωραίος χωρίς να ξυρίσει όλο του το κεφάλι όπως κάνουν όλοι όσοι αντιμετωπίζουν πρόβλημα με τα μαλλιά τους".



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης