Οι νέοι και οι έφηβοι στις ΗΠΑ προτιμούν να βλέπουν πορνό από το να κάνουν σεξ

Οι νέοι και οι έφηβοι στις ΗΠΑ προτιμούν να βλέπουν πορνό από το να κάνουν σεξ

Οι νέοι επιλέγουν να παρακολουθούν πορνό καθώς το θεωρούν ασφαλέστερο από το πραγματικό σεξ - Όπως ισχυρίζονται, η σεξουαλική ικανοποίηση μέσω πορνό είναι προτιμότερη καθώς τους προσφέρει ποικιλία και τους απαλλάσσει από δεσμεύσεις

Οι νέοι και οι έφηβοι στις ΗΠΑ προτιμούν να βλέπουν πορνό από το να κάνουν σεξ
Νέα έρευνα υπό τον τίλο «Το φαινόμενο Πορνό» αποκαλύπτει ότι, τα νεαρά κορίτσια και αγόρια στις ΗΠΑ προτιμούν το  εικονικό σεξ, από το να δείχνουν στο κρεβάτι τον έρωτά τους στον ή στην αγαπημένη τους. Οι νέοι επιλέγουν να παρακολουθούν πορνό καθώς το θεωρούν ασφαλέστερο από το πραγματικό σεξ.

Στις ηλικίες «51- 69», ο φόβος για την ασφάλεια του σεξ είναι ο τέταρτος λόγος για τον οποίο οι Αμερικανοί αποφεύγουν το... κρεβάτι. Αντιθέτως στις μικρότερες ηλικίες (13 έως 17), είναι είναι από τους σημαντικότερους λόγους, όπως προκύπτει από την έρευνα.

Κλείσιμο
Σύμφωνα με την έρευνα, τα αποτελέσματα της οποίας δημοσιεύει η ιστοσελίδα της «Washington Examiner», η νέα γενιά καταφεύγει στην πιο ασφαλή λύση αφού, για τους έφηβους, το σεξ ελλοχεύει κινδύνους.
 
Παρακολουθώντας πορνό, οι νέοι απολαμβάνουν σεξουαλικό ενθουσιασμό. Επιπλέον, έχουν σεξουαλική ποικιλία και δεν υπάρχει κίνδυνος να κολλήσουν κάποιο μεταδοτικό νόσημα. Κι επειδή στο πορνό όλα επιτρέπονται, οι νέοι μπορούν να απολαύσουν τις σεξουαλικές τους φαντασιώσεις. Αυτά δηλαδή που πιθανότατα να τους αρνηθεί η σύντροφός τους, μπορούν να τα «ζήσουν» με το εικονικό σεξ.

Τέλος, με το πορνό, οι νέοι δεν νιώθουν δέσμευση και μπορούν να ικανοποιούνται όποτε θέλουν. Αντιθέτως, με τους/τις συντρόφους τους, πρέπει να έχουν χρόνο και οι δύο. 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης