Μιλάνο: Απήγαγε μοντέλο και την έβγαλε σε «δημοπρασία» στο «σκοτεινό διαδίκτυο»!

Μιλάνο: Απήγαγε μοντέλο και την έβγαλε σε «δημοπρασία» στο «σκοτεινό διαδίκτυο»!

Θα την πουλούσε για 300.000 ευρώ σε bitcoin - Η 20χρονη γυναίκα γλίτωσε γιατί ήταν μαμά και το γεγονός είναι αντίθετο με τους κανονισμούς - Φωτογραφίες από την απαγωγή δόθηκαν στην δημοσιότητα

Μιλάνο: Απήγαγε μοντέλο και την έβγαλε σε «δημοπρασία» στο «σκοτεινό διαδίκτυο»!
Ανατριχιαστικές είναι οι εικόνες που έδωσε στην δημοσιότητα η ιταλική αστυνομία, από την απαγωγή μιας 20χρονης από την Βρετανία. Η κοπέλα, που εργάζεται ως μοντέλο, βρέθηκε τελικά σε διαμέρισμα του Μιλάνο αλυσοδεμένη, ενώ ο απαγωγέας της επιχειρούσε να την βγάλει σε «δημοπρασία» στο «σκοτεινό διαδίκτυο» (dark web).

Η υπόθεση βρίσκεται σε στάδιο έρευνας από την αστυνομία, που έδωσε στην δημοσιότητα φωτογραφίες από το διαμέρισμα που κρατούνταν η γυναίκα, αλλά και από τον ίδιο τον δράστη. Μία ακόμα φωτογραφία δείχνει πώς ο δράστης την μετέφερε αναίσθητη μέσα σε μία βαλίτσα. 

Κλείσιμο








Ο δράστης απήγαγε την κοπέλα στο Μιλάνο, όπου βρισκόταν για δουλειά και την κράτησε επί μία εβδομάδα. Κατά την διάρκεια της κράτησής της ο απαγωγέας επιχείρηση να την δημοπρατήσει για 300.000 ευρώ στο «σκοτεινό διαδίκτυο», όμως τελικά την άφησε ελεύθερη. Όπως είπε η κοπέλα, ο δράστης ισχυρίστηκε ότι το γεγονός πως ήταν μητέρα ήταν αντίθετο προς τους «κανονισμούς» της οργάνωσής του, ενώ την απείλησε να μην μιλήσει σε κανέναν για ό,τι της συνέβη. 

Δράστης, σύμφωνα με την αστυνομία είναι ο βρετανο-πολωνός Χέρμπα Λούκας Πάουελ, που ζούσε στα Μίντλαντς και συνελήφθη.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης