Πρίγκιπας Ουίλιαμ: Ήθελα η μητέρα μου να είχε γνωρίσει την Κέιτ και τα παιδιά

Πρίγκιπας Ουίλιαμ: Ήθελα η μητέρα μου να είχε γνωρίσει την Κέιτ και τα παιδιά

Ο δεύτερος στην διαδοχή του βρετανικού θρόνου πόζαρε για το εξώφυλλο του περιοδικού GQ και μίλησε ανοιχτά για τον πόνο που του προκάλεσε ο θάνατος της πριγκίπισσας Νταϊάνας

Πρίγκιπας Ουίλιαμ: Ήθελα η μητέρα μου να είχε γνωρίσει την Κέιτ και τα παιδιά
Μια σπάνια και εκ βαθέων συνέντευξη έδωσε ο πρίγκιπας Ουίλιαμ στο αντρικό περιοδικό GQ και στον δημοσιογράφο Άλαστερ Κάμπελ, που χρημάτισε υπεύθυνος Επικοινωνίας στο γραφείο του πρώην πρωθυπουργού Τόνι Μπλερ.

Ο δεύτερος στην διαδοχή του βρετανικού θρόνου πόζαρε ντυμένος κάζουαλ στο εξώφυλλο του περιοδικού για το τεύχος του Ιουλίου ενώ στο εσωτερικό του GQ δεσπόζει η ασπρόμαυρη οικογενειακή φωτογραφία του Δούκα και της Δούκισσας του Κέιμπριτζ.



Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ σε αυτή τη φωτογραφία είναι μαζί με την σύζυγό του Κέιτ Μίντλετον, τον πρίγκιπα Γεώργιο, 3 ετών και την χαριτωμένη πριγκίπισσα Σάρλοτ, 2 ετών, στο γρασίδι του κήπου τους ενώ δεν λείπει και ο μαύρος σκύλος τους, ο Λούπο.
Κλείσιμο

Στην συνέντευξή του ο Βρετανός πρίγκιπας με στόχο να ευαισθητοποιήσει το κοινό για τα προβλήματα ψυχικής υγείας στο πλαίσιο της εκστρατείας της οργάνωσης Heads Together, στην οποία είναι επικεφαλής, μαζί με την σύζυγό του και τον πρίγκιπα Χάρι, μίλησε ανοιχτά για τα δικά του συναισθήματα μετά τον θάνατο της μητέρας του.



Ο Ουίλιαμ ήταν μόλις 15 ετών όταν η πριγκίπισσα Νταϊάνα σκοτώθηκε σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα στο Παρίσι, τον Αύγουστο του 1997. «Μου πήρε 20 χρόνια για να φτάσω σε αυτό το στάδιο (να μπορεί να μιλήσει ανοιχτά)», εξομολογήθηκε ο πρίγκιπας και ανέφερε πως θα ήθελε η μητέρα του να είχε γνωρίσει την Κέιτ και τα δύο τους παιδιά και να ήταν εκεί για να τον συμβουλεύει.

«Θα ήθελα να έχω τις συμβουλές της. Θα επιθυμούσα να έχει γνωρίσει την Κέιτ και να βλέπει τα παιδιά να μεγαλώνουν. Λυπάμαι που αυτό δεν θα συμβεί, που δεν θα την γνωρίσουν ποτέ», τόνισε ο εγγονός της βασίλισσας Ελισάβετ και υποστήριξε ότι θα ήθελε να μεγαλώσει τα παιδιά του σε έναν σταθερό, ευτυχισμένο και ασφαλές περιβάλλον. 

Ο ίδιος, υποστήριξε πως «θα δώσει μάχη», ώστε τα δύο του παιδιά να μην μεγαλώσουν πίσω από τους τοίχους του παλατιού, αλλά να ζήσουν μια φυσιολογική ζωή.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης