Ινδία: Ο δρόμος άνοιξε και «κατάπιε» ένα λεωφορείο και ένα αυτοκίνητο
Ευτυχώς ο οδηγός του λεωφορείου παρατήρησε έγκαιρα ότι το έδαφος κάτω από το όχημά του ήταν... κινούμενο
Τυχεροί μέσα στην ατυχία τους αποδείχθηκαν οι επιβάτες ενός λεωφορείου και ενός αυτοκινήτου στην Ινδία όταν το μεσημέρι της Κυριακής άνοιξε μια μεγάλη τρύπα στο δρόμο στον οποίο βρίσκονταν.
Το ατύχημα σημειώθηκε στις 14:30 (ώρα Ινδίας) όταν ο οδηγός του λεωφορείου παρατήρησε ότι το έδαφος κάτω από το όχημά του ήταν... κινούμενο!
Άμεσα άρχισε να φωνάζει στους 35 επιβάτες να βγουν από το λεωφορείο ενώ το όχημα ολοένα και βυθιζόταν παρασύροντας μαζί του και ένα ΙΧ που βρισκόταν δίπλα του.
Σύμφωνα με πληροφορίες η κατάρρευση του οδοστρώματος συνδέεται πιθανότατα με τα υπόγεια έργα που εκτελούνταν σε μικρή απόσταση από το σημείο στο οποίο άνοιξε η τρύπα.
Στην αριστοκρατική, κοσμοπολίτικη και καταπράσινη Κέρκυρα, συνεχίστηκε από τις 17 μέχρι και τις 19 Ιουνίου το φετινό πρόγραμμα Plastic Free Greece, με εκτεταμένες δράσεις παράκτιων και υποθαλάσσιων καθαρισμών, που είχαν εξαιρετικό αποτέλεσμα.
Με την υπηρεσία Nexi DCC (Δυναμική Μετατροπή Νομίσματος), οι επιχειρήσεις κερδίζουν περισσότερα από τις πληρωμές με διεθνείς κάρτες, δίνοντας στους επισκέπτες τη δυνατότητα να πληρώνουν στο νόμισμά τους.
Η Flora Food Greece συνεχίζει για δεύτερη χρονιά το πρόγραμμα «Μεγάλη Αγκαλιά», προσφέροντας ουσιαστική υποστήριξη σε περισσότερες από 500 ανάδοχες οικογένειες που ανοίγουν το σπίτι και την καρδιά τους στα παιδιά που το έχουν ανάγκη