Άγκυρα: Είχαν μιλήσει με τους επίδοξους δολοφόνους του Ερντογάν οι Τούρκοι που ζήτησαν άσυλο στην Ελλάδα
Πηγές από το υπουργείο Δικαιοσύνης της Τουρκίας διαρρέουν ότι έχουν εντοπιστεί τηλεφωνικές επικοινωνίες τεσσάρων από τους οκτώ Τούρκους που βρίσκονται στην χώρα μας με την ομάδα που σκόπευε την δολοφονία Ερντογάν
αμέσως μετά το αποτυχημένο πραξικόπημα του περασμένου Ιουλίου κατά του Ταγίπ Ερντογάν στην
Τουρκία, είχαν επικοινωνίες με την ομάδα των στασιαστών που σκόπευε να δολοφονήσει τον Τούρκο πρόεδρο.
Κλείσιμο
Αυτό διαρρέεται σήμερα από το τουρκικό υπουργείο Δικαιοσύνης, όπως αναφέρει η εφημερίδα Χουριέτ.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες, το γραφείο που ερευνά την υπόθεση εντόπισε στοιχεία που αποδεικνύουν ότι οι τέσσερις από τους οκτώ άντρες που βρίσκονται στην χώρα μας είχαν μιλήσει τηλεφωνικά με δύο στελέχη της ηγετικής ομάδας των πραξικοπηματιών, λίγες ώρες πριν την εκδήλωση της επίθεσης, την νύχτα της 15ης Ιουλίου.
Το ίδιο γραφείο έχει ενημερώσει τις αρχές στην Ελλάδα, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες.
Καθηλωτικές εμπειρίες σε έναν εμβληματικό προορισμό που φέρνουν τους ανθρώπους πιο κοντά και επαναπροσδιορίζουν τον τρόπο με τον οποίο βιώνουν την ψυχαγωγία και την απόλαυση, έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν τα μέλη της κοινότητας του Ploom*.