Βίντεο-σοκ: Ρώσος χορευτής πέθανε στη σκηνή την ώρα της παράστασης

Βίντεο-σοκ: Ρώσος χορευτής πέθανε στη σκηνή την ώρα της παράστασης

Στην αρχή όλοι νόμιζαν ότι είναι μέρος του σόου

Βίντεο-σοκ: Ρώσος χορευτής πέθανε στη σκηνή την ώρα της παράστασης
Τη στιγμή που οι θεατές διασκεδάζουν και χειροκροτούν το θέαμα, ένας Ρώσος χορευτής, καταρρέει και πεθαίνει επί σκηνής, χωρίς αρχικά να προκαλέσει τις υποψίες ούτε της τραγουδίστριας, ούτε του κοινού.

O άτυχος 48χρονος Ρώσος χορευτής R. Khusainov κατά τη διάρκεια του κονσέρτου Mother's Day, στην πόλη Urus-Martan της νοτιοδυτικής Ρωσίας, κατέρρευσε και κατέληξε, τη στιγμή που οι θεατές δε σταματούσαν να χειροκροτούν θεωρώντας ότι όλα είναι μέρος του σόου.   

Ο R. Khusainov φαίνεται ότι ενώ χόρευε με πάθος ένα έντονο και ιδιαίτερα δημοφιλές παραδοσιακό χορό της Τσετσενίας, το lezginka, το οποίο το ερμήνευε η τραγουδίστρια  Liza Akhmatova, ξαφνικά έχασε την ισορροπία του και λιποθύμησε.

Κλείσιμο
Μέχρι η τραγουδίστρια να καταλάβει τι ακριβώς έχει συμβεί, συνέχισε να τραγουδάει και να χορεύει γύρω από αυτόν, πιστεύοντας ότι δεν του έχει συμβεί κάτι σοβαρό και απλά επρόκειτο για ατύχημα. «Ει, σταμάτησε» είπε και συνέχισε ζητώντας από το κοινό να τον ενθαρρύνει να σηκωθεί χειροκροτώντας τον. 

Έπειτα από λίγα δευτερόλεπτα και ενώ ο 48χρονος χορευτής δεν ανταποκρινόταν τελικά επενέβησαν μέλη από το θίασο οι οποίοι και διαπίστωσαν ότι ο άντρας είναι νεκρός. 

Το στιγμιότυπο καταγράφηκε σε βίντεο από τα smartphones του κοινού που παρακολουθούσε την παράσταση.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο άτυχος Ρώσος χορευτής αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας και ο θάνατός του οφείλεται σε καρδιακή προσβολή.




Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης