Απίστευτο: Αμερικανοί έδιναν ηρωίνη στα παιδιά τους για να τα κοιμίσουν!

Απίστευτο: Αμερικανοί έδιναν ηρωίνη στα παιδιά τους για να τα κοιμίσουν!

Η αστυνομία ανέφερε πως η Άσλεϊ Χατ και ο Μακ Λιρόι ΜακΊβερ βρέθηκαν να ζουν με τα τρία τους παιδιά, ηλικίας 2,4 και 6 ανάμεσα σε περιττώματα αρουραίων, βελόνες ναρκωτικών και ηρωίνη

Απίστευτο: Αμερικανοί έδιναν ηρωίνη στα παιδιά τους για να τα κοιμίσουν!
Ένα νεαρό ζευγάρι από την Ουάσινγκτον των ΗΠΑ κατηγορούνται πως έδιναν ηρωίνη στα τρία μικρά παιδιά τους, για να «τους κάνουν να πάνε για ύπνο».

Η αστυνομία ανέφερε πως η Άσλεϊ Χατ και ο Μακ Λιρόι ΜακΊβερ βρέθηκαν να ζουν με τα τρία τους παιδιά, ηλικίας 2,4 και 6 ανάμεσα σε περιττώματα αρουραίων, βελόνες ναρκωτικών και ηρωίνη.

Η Χατ εμφανίστηκε στο δικαστήριο τη Δευτέρα και αντιμετωπίζει κατηγορίες έκθεση κινδύνου των παιδιών της, όπως επίσης και ο σύζυγός της.

Τα τρία μικρά παιδιά απομακρύνθηκαν από το σπίτι τους τον περασμένο Νοέμβριο, ενώ το ζευγάρι αρνείται τις κατηγορίες εναντίον του.

Ο εκπρόσωπος του γραφείου του σερίφη Εντ Τρόγιερ δήλωσε στην Washington Post: «Τα παιδιά ζούσαν σε άθλιες συνθήκες. Δεν ήταν υγιείς οι συνθήκες διαβίωσης ακόμη κι αν εξαιρέσει κανείς το θέμα της ηρωίνης».
Κλείσιμο

Σύμφωνα με τα έγγραφα του δικαστηρίου, ο 6χρονος είπε στους ανακριτές πως οι γονείς του του έδιναν έναν «φάρμακο για να νιώθει καλά» που περιέγραψε ως «μια λευκή σκόνη η οποία είχε αναμιχθεί με νερό» την οποία και του χορηγούσαν με ένεση. Πρόσθεσε πως μόλις τους έκαναν την ένεση, τα τρία παιδιά πήγαιναν για ύπνο.

Δύο από τα παιδιά βρέθηκαν θετικά στο ναρκωτικό ενώ σημάδια από παρακέντηση και μώλωπες βρέθηκαν στα σώματα και των τριών παιδιών.

Τόσο η Χατ όσο και ο ΜακΊβερ έχουν δηλώσει αθώοι, αν και οι δύο είναι χρήστες ηρωίνης.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης