«Βροχή» οι καταγγελίες για τον ερωτύλο Τραμπ: Μας χούφτωσε και μας φίλησε χωρίς τη θέλησή μας

«Βροχή» οι καταγγελίες για τον ερωτύλο Τραμπ: Μας χούφτωσε και μας φίλησε χωρίς τη θέλησή μας

Την καταγγελία έκαναν πέντε γυναίκες - Ο ίδιος σε σχετική ερώτηση στο δεύτερο ντιμπέιτ είχε αρνηθεί ότι έκανε ποτέ τέτοια κίνηση σε βάρος γυναίκας

«Βροχή» οι καταγγελίες για τον ερωτύλο Τραμπ: Μας χούφτωσε και μας φίλησε χωρίς τη θέλησή μας
«Βροχή» έρχονται οι αποκαλύψεις για το... άτακτο παρελθόν του υποψήφιου των Ρεπουμπλικανών Ντόναλντ Τραμπ που ξεκίνησαν
με το βίντεο που έφερε στη δημοσιότητα η Washington Post στο οποίο ακούγεται να κάνει σεξιστικά σχόλια για τις γυναίκες.

Αυτή τη φορά οι New York Times σε δημοσίευμα τους φέρνουν στο φως τις μαρτυρίες δύο γυναικών που κατηγορούν τον Τραμπ ότι τις άγγιξε άσεμνα.

Πρόκειται για την Τζέσικα Λιντς και την Ρέιτσελ Κρουκς με το ένα περιστατικό να συνέβη το 2005 και το δεύτερο πριν από 30 χρόνια. Σύμφωνα με τις δύο γυναίκες ο υποψήφιος των Ρεπουμπλικανών στις προεδρικές εκλογές του Νοεμβρίου είτε τις χούφτωσε είτε τις φίλησε χωρίς τη συγκατάθεσή τους.
Κλείσιμο




Η Ρέιτσελ Κρουκς

Η αποκάλυψη αυτή ήρθε λίγα 24ωρα μετά το δεύτερο ντιμπέιτ στο οποίο ο Τραμπ όταν ρωτήθηκε «αν έχετε φιλήσει ή χουφτώσει γυναίκα χωρίς τη θέλησή της» απάντησε κατηγορηματικά «όχι».

Σε άλλα δημοσιεύματα του ξένου Τύπου άλλες τρεις γυναίκες καταγγέλλουν ότι τους επιτέθηκε ο Τραμπ. 


Η Mindy McGillivray
 

Η τρίτη γυναίκα που κατηγόρησε τον Τραμπ και είπε την ιστορία της στο Palm Beach Post είναι η Mindy McGillivray. Η 36χρονη σήμερα Mindy ήταν 23 ετών όταν ο Τραμπ όπως λέει την άρπαξε από πίσω. Η νεαρή κοπέλα ήταν βοηθός φωτογράφου σε ένα συνέδριο που γινόταν σε κάποιο κτίριο του Τραμπ.



Η Natasha Stoynoff
 

Η τέταρτη γυναίκα είναι η Natasha Stoynoff, η οποία το 2005 δούλευε για το περιοδικό People. «Θυμάμαι ότι είχα πάει με τον Τραμπ και την έγκυο τότε Μελάνια να καλύψω γαι το περιοδικό ένα θέμα. Τότε ο Τραμπ προθυμοποιήθηκε να μου δείξει τη μανσιόν. Πραγματικά οι χώροι ήταν πολύ ωραίοι. Ξαφνικά μπήκαμε σε ένα μεγάλο δωμάτιο. Ο Τραμπ έκλεισε την πόρτα και με στρίμωξε. Άρχισε να με φιλάει στο λαιμό. Έπαθα σοκ. Ευτυχώς μετά από ένα λεπτό χτύπησε η πόρτα».


Η Cassandra Searles

Η πέμπτη γυναίκα που ισχυρίζεται ότι της την έπεσε ο Τραμπ είναι η Cassandra Searles, πρώην Miss USA. Η Cassandra λέει ότι την άρπαξε και προσπάθησε να την αποπλανήσει.



Εκπρόσωποι του Τραμπ σε δήλωσή τους υποστήριξαν ότι τίποτα από όσα καταγγέλλουν οι δύο γυναίκες δεν συνέβη προσθέτοντας ότι πρόκειται για καταγγελίες με πολιτικά κίνητρα.

Αντίθετα εκπρόσωπος της Χίλαρι Κλίντον δεν άφησε ανεκμετάλλευτη την ευκαιρία δηλώνοντας ότι «αυτή η άσχημη ιστορία δυστυχώς έρχεται να "κουμπώσει" με όλα όσα ξέρουμε για τον τρόπο με τον οποίο ο Τραμπ αντιμετωπίζει τις γυναίκες. Αυτά τα δημοσιεύματα δείχνουν ότι είπε ψέματα στο ντιμπέιτ και ότι τα όσα είπε το 2005 δεν ήταν απλά λόγια».

Την ίδια ώρα το CBS έφερε στη δημοσιότητα ένα βίντεο από χριστουγεννιάτικο σόου του 1992 στο οποίο ο Τραμπ, σε ηλικία τότε 46 ετών, εμφανίζεται να κάνει σχόλια σεξουαλικού περιεχομένου σε κορίτσι 10 ετών. Στο σόου που γυρίστηκε στον Trump Tower στη Νέα Υόρκη συμμετείχε και μια ομάδα 10χρονων κοριτσιών. Στο βίντεο ο Τραμπ ρωτά ένα από τα κορίτσια αν θα χρησιμοποιήσει το ασανσέρ και όταν εκείνο του απαντά «ναι» ο Τραμπ γυρίζει στην κάμερα και λέει με ύφος «εγώ με αυτή θα βγαίνουμε ραντεβού σε 10 χρόνια. Το πιστεύετε;».


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης