Σάλος για τα σεξιστικά σχόλια του Τραμπ: Αν είσαι σταρ μπορείς να πιάσεις τις γυναίκες από παντού

Σάλος για τα σεξιστικά σχόλια του Τραμπ: Αν είσαι σταρ μπορείς να πιάσεις τις γυναίκες από παντού

Ακούστε το διάλογο που αποκάλυψε η Washington Post - Τι απαντά ο ίδιος σε νέα δήλωσή του

Σάλος για τα σεξιστικά σχόλια του Τραμπ: Αν είσαι σταρ μπορείς να πιάσεις τις γυναίκες από παντού
Σάλο έχει προκαλέσει στις ΗΠΑ το βίντεο που έφερε στη δημοσιότητα η Washington Post και στο οποίο ακούγεται ο υποψήφιος των Ρεπουμπλικανών για την προεδρία των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ να προβαίνει σε σεξιστικά σχόλια για τις γυναίκες.

Στο βίντεο που περιλαμβάνει τον διάλογο που είχε με τον Μπίλι Μπους του Access Hollywood στο πλατό της σαπουνόπερας Days of Our Lives ο Τραμπ ακούγεται να μιλά για τη συνάντησή του με μια όμορφη γυναίκα. «Της την έπεσα στο Παλμ Μπιτς. Της την έπεσα αλλά απέτυχα. Το παραδέχομαι. Προσπάθησα να την πηδήξω. ήταν παντρεμένη. Της την έπεσα πολύ χοντρά». Συνεχίζοντας την περιγραφή της προσπάθειάς του ο Τραμπ ακούγεται να λέει ότι πήγε την γυναίκα αυτή να δει κάτι έπιπλα. «Της την έπεσα σαν σκύλος αλλά δεν μπόρεσα να τα καταφέρω και ήταν και παντρεμένη» πρόσθεσε.
Κλείσιμο

Στη συνέχεια ο Ρεπουμπλικανός υποψήφιος λέει ότι «ξέρεις με ελκύουν αυτόματα οι όμορφες γυναίκες. Αρχίζω απλά να τις φιλάω. Είναι σαν μαγνήτης. Απλά φιλάω. Δεν περιμένω. Και όταν είσαι σταρ σε αφήνουν να τα κάνεις αυτά. Μπορείς να κάνεις τα πάντα, να τις αρπάξεις από το μ@@@ι».

Όπως αναφερει η αμερικανική εφημερίδα ο διάλογος έχει καταγραφεί μήνες μετά τον γάμο του Τραμπ με την τρίτη σύζυγό του Μελάνια.



Ο ίδιος ο Τραμπ επέλεξε να απαντήσει με δήλωσή του on camera υποστηρίζοντας ότι «ποτέ δεν είπα ότι είμαι τέλειος. Έχω πει και έχω κάνει πράγματα που έχω μετανιώσει και οι λέξεις που ακούγονται σε αυτό το βίντεο είναι κάποιες από αυτές. Ήμουν λάθος και ζητώ συγγνώμη».

Παράλληλα προσπαθώντας να «πετάξει τη μπάλα στην εξέδρα» στη δήλωσή του σημειώνει ότι «έχω κάνει ορισμένα ανόητα πράγματα αλλά υπάρχει μια μεγάλη διαφορά ανάμεσα στις λέξεις και τις πράξεις και άλλων ανθρώπων. Ο Μπιλ Κλίντον στην πραγματικότητα έχει κακομεταχειριστεί γυναίκες».



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης