Απίστευτο: Τουρίστες στην Ταϊλάνδη πέρασαν τη βραδιά σε ξενοδοχείο παρέα με ένα... πτώμα

Απίστευτο: Τουρίστες στην Ταϊλάνδη πέρασαν τη βραδιά σε ξενοδοχείο παρέα με ένα... πτώμα

Να γιατί πρέπει να ελέγχετε πάντα κάτω από το κρεβάτι!

Απίστευτο: Τουρίστες στην Ταϊλάνδη πέρασαν τη βραδιά σε ξενοδοχείο παρέα με ένα... πτώμα
Τις χειρότερες διακοπές της ζωής τους πέρασαν πιθανότατα δυο πελάτες ενός ξενοδοχείου στην παραθαλάσσια πόλη Πατάγια της Ταϊλάνδης, αφού - χωρίς φυσικά να το γνωρίζουν - πέρασαν ένα ολόκληρο βράδυ παρέα με ένα... πτώμα στο δωμάτιο του ξενοδοχείου τους.

Οι δύο τουρίστες, τα στοιχεία των οποίων δεν έχουν δοθεί στη δημοσιότητας, έκαναν check in στο εν λόγω ξενοδοχείο και αμέσως διαπίστωσαν ότι το δωμάτιό τους είχε μια εξαιρετικά δυσάρεστη μυρωδιά. Παρά το γεγονός ότι έσπευσαν να διαμαρτυρηθούν στη ρεσεψιόν, αποφάσισαν τελικά να παραμείνουν στο δυσώδες δωμάτιο, αφού λόγω πληρότητας του ξενοδοχείου δεν είχαν άλλη επιλογή.

Την επόμενη μέρα, το προσωπικό καθαρισμού διαπίστωσε ότι η άσχημη μυρωδιά επέμενε και έτσι οι υπάλληλοι έψαξαν διεξοδικά το δωμάτιο για να εντοπίσουν την πηγή της. Μετά από λίγη ώρα, σύμφωνα με την εφημερίδα Daily Mail, ανακάλυψαν μερικές σταγόνες αίματος κοντά στο κρεβάτι, γεγονός που τους οδήγησε στο να σηκώσουν το στρώμα και να αντικρίσουν ένα αποτρόπαιο θέαμα: το πτώμα μιας τρανσεξουαλ γυναίκας σε προχωρημένη σήψη, μέσω στον σκελετό του κρεβατιού.

Σύμφωνα με τη βρετανική εφημερίδα, δύο έφηβοι ηλικίας 17 και 14 ετών συνελήφθησαν σε σχέση με το αποτρόπαιο έγκλημα, αφού ομολόγησαν ότι δολοφόνησαν την 28χρονη Amphon Kongsong, όπως ονομάζεται η άτυχη γυναίκα.

Σύμφωνα με την τοπική αστυνομία, ο 17χρονος συλληφθείς γνώρισε την Amphon μέσω Facebook, και κατόπιν την έπεισε να ταξιδέψει στην Pattaya για να βρει δουλειά στην παραθαλάσσια πόλη. Η 28χρονη πέρασε μερικές μέρες με τα αγόρια στο δωμάτιο του ξενοδοχείου, προτού τελικά ο 17χρονος τη δολοφονήσει (με τη βοήθεια του 14χρονου συνεργού του) επειδή τον απέρριψε ως εραστή.
Κλείσιμο




Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης