Επεισόδια μετά από ομιλία του Τραμπ στην Καλιφόρνια

Επεισόδια μετά από ομιλία του Τραμπ στην Καλιφόρνια

Στην κομητεία «Orange County» όπουπάνω από το 1/3 είναι Λατίνοι η αντιμεταναστευτική πολιτική του Αμερικανού υποψηφίου ερέθισε περισσότερο τους κατοίκους της περιοχής

Επεισόδια μετά από ομιλία του Τραμπ στην Καλιφόρνια
Xάος επικράτησε μετά το πέρας της ομιλίας του Ντόναλντ Τραμπ σε προεκλογική συγκέντρωση στην Νότια Καλιφόρνια. 

Στην κομητεία Orange, διαδηλωτές που τάσσονται κατά της υποψηφιότητας του Αμερικανού Μίδα για το χρίσμα του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος, ξεχύθηκαν στους δρόμους κι άρχισαν να φωνάζουν συνθήματα όπως: "Υψώστε ένα τείχος γύρω από τον Τραμπ" ενώ ορισμένοι άρχισαν να σπάνε τζάμια αυτοκινήτων που ήταν σταθμευμένα στην περιοχή.



Στην κομητεία "Orange County", o πληθυσμός είναι πάνω από το 1/3 Λατίνοι. Ήταν φυσικό λοιπόν η αντιμεταναστευτική πολιτική του Τραμπ να ερεθίσει περισσότερο τους κατοίκους της περιοχής, όπως σχολιάζουν αμερικανικά ΜΜΕ. 
Κλείσιμο

Οι διαδηλωτές, φωνάζοντας συνθήματα κατά του Αμερικανού δισεκατομμυριούχου και κραδαίνοντας μεξικάνικες σημαίες με το σύνθημα: Υψώστε ένα τείχος γύρω από τον Τραμπ", κατέκλυσαν τους δρόμους προκαλώντας προβλήματα στην κυκλοφορία.



Τα αίματα άναψαν όταν ο Ντόναλντ Τραμπ ολοκλήρωσε την ομιλία του. Εκατοντάδες διαδηλωτές είχαν συγκεντρωθεί νωρίτερα έξω από το κτίριο όπου ο Αμερικανός δισεκατομμυριούχος ανέλυε το όραμά του. Ορισμένοι απ΄αυτούς άρχισαν να σπάνε παράθυρα αυτοκινήτων, κάποιοι έσπασαν το παράθυρο ενός περιπολικού ενώ άλλοι σκαρφάλωσαν στην οροφή του οχήματος. Κι όταν προσπάθησαν να το αναποδογυρίσουν, επενέβησαν οι αστυνομικοί και τους συνέλαβαν. Μέχρι στιγμής δεν έχει διευκρινιστεί ο αριθμός των ατόμων που έχουν συλληφθεί. Νωρίτερα, υπήρξαν κάποιοι διαδηλωτές που μπλόκαραν την κυκλοφορία ενός  αυτοκινητόδρομου τοποθετώντας πάγκους και καρέκλες.



Δεν είναι η πρώτη φορά που σημειώνονται επεισόδια στη διάρκεια προεκλογικών συγκεντρώσεων του Ντόναλντ Τραμπ. Επεισόδια έχουν ήδη σημειωθεί σε Σικάγο, Ουισκόνσιν, Φλόριντα αλλά και άλλες πολιτείες των ΗΠΑ. 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης