Έρευνα: Οι Ρώσοι θέλουν Τραμπ για τη θέση του επόμενου Αμερικανού προέδρου

Έρευνα: Οι Ρώσοι θέλουν Τραμπ για τη θέση του επόμενου Αμερικανού προέδρου

Στα υπόλοιπα μέλη της G20 πρώτη στην προτίμηση των πολιτών αναδείχθηκε η Χίλαρι Κλίντον

Έρευνα: Οι Ρώσοι θέλουν Τραμπ για τη θέση του επόμενου Αμερικανού προέδρου
Ερευνα που διεξήχθη για τη γερμανική εφημερίδα «Handelblatt Global Edition» αποκάλυψε ποιον θα ήθελαν να δουν στον Λευκό Οίκο τον ερχόμενο Νοέμβριο οι πολίτες των μελών της G20. 

Στην έρευνα, στην οποία συμμετείχαν περισσότεροι από 20.000 ενήλικες από κάθε χώρα, εντύπωση προκαλεί η προτίμηση των Ρώσων πολιτών, καθώς ανέδειξαν ως πρώτη τους επιλογή τον αμφιλεγόμενο Ντόναλντ Τραμπ
Κλείσιμο


Από τα πορίσματα της ίδια έρευνας, το 79% των Ρώσων εμφανίστηκε δυσαρεστημένο με την οικονομική κατάσταση της χώρας, ενώ το 74% παραμένει πιστό στον Βλάντιμιρ Πούτιν, χαρακτηρίζοντας τον ως τον ηγέτη που εμπιστεύονται περισσότερο.

Η μεγάλη νικήτρια της έρευνας, ωστόσο, ήταν η Χίλαρι Κλίντον
, καθώς οι πολίτες 15 κρατών αποφάνθηκαν πως θα ήθελαν να διαδεχθεί τον Μπαράκ Ομπάμα.

Αναμενόμενη ήταν η επικράτηση της Κλίντον στο Μεξικό, καθώς ο Τραμπ έχει ταχθεί εναντίον των Μεξικανών επανειλημμένως, χαρακτηρίζοντας τους δολοφόνους, εμπόρους ναρκωτικών και βιαστές. Ακόμα, ο δισεκατομμυριούχος Τραμπ έχει δηλώσει πως αν αναλάβει τα καθήκοντα του Αμερικανού προέδρου, σχεδιάζει να χτίσει ένα τείχος ανάμεσα στην Αμερική και το Μεξικό.

Όσον αφορά τις υπόλοιπες χώρες, στην Κίνα η Κλίντον κατέκτησε την πρωτιά, με ελάχιστη διαφορά από τον Τραμπ, ενώ η Νότια Κορέα, η Ιαπωνία και το Ηνωμένο Βασίλειο τάχθηκε με μεγάλη διαφορά υπέρ της Χίλαρι Κλίντον.
 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης