Μαρίν Λεπέν ή αλλιώς... Aν Λαλάν

Μαρίν Λεπέν ή αλλιώς... Aν Λαλάν

Δείτε με ποια ψευδώνυμα δραστηριοποιείται στα social media η επικεφαλής του γαλλικό ακροδεξιού κόμματος

 Μαρίν Λεπέν ή αλλιώς... Aν Λαλάν
Το πρωί είναι η Μαρίν Λεπέν και το βράδυ η Αν Λαλάν... Όπως αναφέρει η γαλλική εφημερίδα Le Figaro, η επικεφαλής του γαλλικού ακροδεξιού κόμματος Εθνικό Μέτωπο, Μαρίν Λεπέν, είναι ιδιαίτερα ενεργητική στα social media.

Για να περνούν απαρατήρητα από τα ΜΜΕ πολλά από τα μηνύματα που στέλνει στους ομοϊδεάτες της, υπογράφει με το ψευδώνυμο: «enimar68» (αναγραμματισμός του ονόματός της και οι δύο τελευταίοι αριθμοί του έτους γέννησής της).

Όσο για το όνομα με το οποίο διατηρεί μυστικό λογαριασμό στο Twitter είναι «Anne Lalanne». Όπως διευκρινίζει η συντηρητική εφημερίδα της Γαλλίας, η «μυστική ταυτότητα» της θυγατέρας του ιδρυτή της γαλλικής Ακροδεξιάς επιβεβαιώνεται και από άλλα γαλλικά ΜΜΕ όπως την εφημερίδα Le Monde και την αριστερή Liberation.

Κλείσιμο
H Λεπέν περνάει με λίγα λόγια στο Twitter τις επίσημες ανακοινώσεις της με το πραγματικό της όνομα και τις ανεπίσημες και πιο αιχμηρές με το δεύτερο μεσαίο της όνομα «Anne» (το όνομα της στην ταυτότητα είναι: Μαριον Αν Περίν Λεπέν) και το πατρικό όνομα της μητέρας της «Lalanne».

Μπορεί όλο αυτό το διάστημα να παρέμενε κρυφή η ταυτότητα της Λεπέν, τώρα όμως τα γαλλικά ΜΜΕ την έπιασαν στα πράσα... 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης