Δικάζεται Κινέζος «Καζανόβας» που τα είχε ταυτόχρονα με... 15 γυναίκες!

Δικάζεται Κινέζος «Καζανόβας» που τα είχε ταυτόχρονα με... 15 γυναίκες!

Ο 40χρονος άνδρας, παντρεμένος και πατέρας μιας 18χρονης κόρης, έβρισκε νεαρές φοιτήτριες, μέσω ιστοσελίδας γνωριμιών στο διαδίκτυο - Πώς κατάφερνε να τις παρασύρει δίνοντας ψευδείς πληροφορίες για τον εαυτό του;

Δικάζεται Κινέζος «Καζανόβας» που τα είχε ταυτόχρονα με... 15 γυναίκες!
Σε δίκη παραπέμφθηκε ένας 40χρονος Κινέζος, από το Πεκίνο, που επί τέσσερα χρόνια έκανε τον Καζανόβα και είχε καταφέρει να συνάψει σχέση με δεκαπέντε νεαρές γυναίκες, στην πλειοψηφία τους φοιτήτριες... Ο Tian Fusheng, που είναι άνεργος, παντρεμένος και πατέρας μιας 18χρονης κόρης, συναντούσε τα θύματά του, μέσω της πλατφόρμας γνωριμιών QQ και τους έδινε ψευδείς πληροφορίες για τον εαυτό του.



Ο 40χρονος παρουσιαζόταν ως διευθύνων σύμβουλος μεγάλης εταιρείας μόδας, κάτοχος δύο μεταπτυχιακών από μεγάλα πανεπιστήμια του Πεκίνου και μόλις...28 ετών! Μάλιστα, ο απατεώνας είχε αποσπάσει μεγάλα χρηματικά ποσά από οκτώ από τα δεκαπέντε θύματά του με την αιτιολογία ότι η επιχείρησή του έχει έλλειψη από ρευστό και πως η μητέρα του είναι βαριά άρρωστη.

Η αποκάλυψη της απάτης του Κινέζου Δον Ζουάν έγινε, όταν πέρυσι τον Ιούνιο, μία ημέρα που ο ίδιος έλειπε από το σπίτι στο οποίο συναντούσε τις ερωμένες του, δύο από εκείνες συνέπεσε να τον επισκεφθούν την ίδια ώρα. Οι δύο γυναίκες συζήτησαν μεταξύ τους και όταν αντιλήφθηκαν την απάτη του 40χρονου φρόντισαν να γνωρίσουν και να ενημερώσουν και τις υπόλοιπες κοπέλες του!
Κλείσιμο

Η ειρωνεία είναι ότι δύο από τις δεκαπέντε ερωμένες, που ήταν φοιτήτριες, διέμεναν στον ίδιο κοιτώνα του πανεπιστημίου. Οι δεκαπέντε γυναίκες κατήγγειλαν το πάθημά τους στην αστυνομία και την περασμένη Τετάρτη άρχισε στο Πεκίνο η δίκη του 40χρονου για απάτη.

Ο ίδιος αρνήθηκε τις κατηγορίες και παραδέχθηκε ότι είχε δανειστεί κάποια χρήματα από μερικές από τις γυναίκες, τα οποία, ισχυρίζεται ότι τα έχει επιστρέψει. Η δίκη του 40χρονου συνεχίζεται.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης