Ινδία: Βίασαν και πυρπόλησαν 7χρονο αγοράκι

Ινδία: Βίασαν και πυρπόλησαν 7χρονο αγοράκι

Συνελήφθησαν τρεις ύποπτοι - Το παιδί φέρει εγκαύματα στο 30% του σώματός του

Ινδία: Βίασαν και πυρπόλησαν 7χρονο αγοράκι
Ένα ακόμα ειδεχθές έγκλημα σημειώθηκε στην Ινδία, με θύμα ένα 7χρονο αγοράκι και θύτες τρεις άνδρες, οι οποίοι ικανοποίησαν τις αρρωστημένες ορέξεις τους στο σώμα του αθώου παιδιού.

Όπως αναφέρουν διεθνή δίκτυα, το αγοράκι από την περιοχή Μπιγουάντι της πολιτείας Μαχαράστρα, βγήκε από το σπίτι του για να πάει σε κοντινή αγορά όταν τρεις νεαροί άνδρες που φέρεται να γνώριζε τον προσέγγισαν.

Αφού τον μετέφεραν σε απομονωμένη περιοχή το κακοποίησαν σεξουαλικά και στη συνέχεια, καθώς το παιδί αντιστεκόταν, το πυρπόλησαν και το εγκατέλειψαν.

Κλείσιμο
Το θύμα μεταφέρθηκε σε κοντινό νοσοκομείο, όπου νοσηλεύεται χωρίς να κινδυνεύει η ζωή του, ωστόσο φέρει εγκαύματα στο 30% του σώματός του.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο «εγκέφαλος» της ομάδας θέλησε με αυτό τον τρόπο να τιμωρήσει τον πατέρα του αγοριού, επειδή τον απέρριψε όταν θέλησε να προσεγγίσει ερωτικά την κόρη του.

Εκπρόσωπος των αστυνομικών αρχών δήλωσε πως συνελήφθησαν τρεις ύποπτοι, των οποίων δόθηκαν τα στοιχεία στη δημοσιότητα. Πρόκειται λοιπόν, για τρεις 18χρονους που ζουν στην ίδια περιοχή με το άτυχο θύμα, οι οποίοι κατηγορούνται για απαγωγή, απόπειρα δολοφονίας και σεξουαλική κακοποίηση.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης