Ταϊβάν: Η γυναίκα του τον κορόιδευε για τη στύση του κι αυτός τη σκότωσε!

Ταϊβάν: Η γυναίκα του τον κορόιδευε για τη στύση του κι αυτός τη σκότωσε!

Αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει, κι όταν έφτασε η πυροσβεστική να τον σώσει, σχεδόν ξέχασε να τους πει για τη νεκρή σύζυγό του

Ταϊβάν: Η γυναίκα του τον κορόιδευε για τη στύση του κι αυτός τη σκότωσε!
Η 59χρονη Λιν, τόλμησε να πει πως το μόνο πράγμα για το οποίο είναι χρήσιμο το πέος του άνδρα της είναι για να πηγαίνει στην τουαλέτα.

Τα υποτιμητικά σχόλια, για έναν άνδρα, όπως ο Τσανγκ, ο οποίος πάσχει από στυτική δυσλειτουργεία και χρειάζεται Viagra για να κάνει τη δουλειά του, μόνο αρνητικές επιπτώσεις μπορεί να έχουν.

Που να φανταζόταν η γυναίκα από την Ταϊβάν, πως αυτά της τα σχόλια, θα ήταν και τα τελευταία, καθώς ο 63χρονος, άρπαξε έναν μπαλτά και της επιτέθηκε πολλές φορές.

Στη συνέχεια, προσπάθησε να αυτοκτονήσει ξαπλώνοντας κάτω από την πόρτα του γκαράζ στο σπίτι του περιμένοντας να συνθλιβεί. Όταν όμως κόλλησε, τηλεφώνησε στην πυροσβεστική να τον βγάλει.

«Όταν έφτασε η πυροσβεστική τον βρήκε παγιδευμένο κάτω από την πόρτα. Είπε πως είχε κατάθλιψη και ήθελε να αυτοκτονήσει» αποκάλυψε ένας εκπρόσωπος της αστυνομίας.
Κλείσιμο

Σύμφωνα με την αναφορά, όταν οι πυροσβέστες τον ρώτησαν αν μένει μόνος του, η απάντησή του ήταν: «Α, επίσης μαχαίρωσα τη γυναίκα μου. Ελπίζω να μην είναι σοβαρά τραυματισμένη».

Η Λιν ανακαλύφθηκε σε μια πισίνα αίματος και όταν έφτασε στο νοσοκομείο, διαπιστώθηκε ο θάνατός της εξαιτίας σοβαρότατων χτυπημάτων στο κεφάλι και στην πλάτη που οδήγησαν σε ταχύτατη απώλεια αίματος.

Ο Τσανγκ, στο δικαστήριο, δήλωσε ένοχος, όμως οι αστυνομικοί αποκάλυψαν πως νιώθει μετανιωμένος, αν και αισθάνεται αφόρητα μειωμένος, εξαιτίας της δυσλειτουργίας του.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης