Βίντεο: Πώς αντιδρούν τα παιδιά όταν οι γονείς τρώνε τα γλυκά τους;

Βίντεο: Πώς αντιδρούν τα παιδιά όταν οι γονείς τρώνε τα γλυκά τους;

Ενόψει του Halloween ο Αμερικανός παρουσιαστής και κωμικός Jimmy Kimmel σκέφθηκε να παρουσιάσει κάτι πρωτότυπο στην εκπομπή του

Βίντεο: Πώς αντιδρούν τα παιδιά όταν οι γονείς τρώνε τα γλυκά τους;
Ο Jimmy Kimmel που παρουσιάζει στις ΗΠΑ το βραδινό σόου «Jimmy Kimmel Live» είχε μια αστεία ιδέα για να γιορτάσει στην εκπομπή του το Halloween (γιορτή που μοιάζει με τις δικές μας Απόκριες και εορτάζεται στις ΗΠΑ και σε μερικές άλλες χώρες).

Κλείσιμο


Κάλεσε τους τηλεθεατές του που είναι γονείς να ανακοινώσουν στα παιδιά τους ότι τους έχουν φάει όλα τα αγαπημένα τους γλυκά, που κέρδισαν από το Halloween γυρίζοντας από σπίτι σε σπίτι και «απειλώντας» τους ιδιοκτήτες με την φράση «trick or treat», δηλαδή ή θα μας δώσετε γλυκό η θα κάνουμε κάποια σκανταλιά στο σπίτι σας, αφού αυτή είναι η «φιλοσοφία» της γιορτής.



Ο κωμικός και παρουσιαστής ζήτησε από τους γονείς, που είχαν μεγάλη συμμετοχή στην συγκεκριμένη εκπομπή του, να κινηματογραφήσουν στη συνέχεια τις αντιδράσεις των παιδιών και να ανεβάσουν τα σχετικά βίντεο στο YouTube.



Στην εκπομπή της Δευτέρας ο Αμερικανός παρουσιαστής έδειξε στον αέρα μερικές από τις αντιδράσεις των παιδιών, που δεν θεώρησαν καθόλου αστείο, το αστείο του Jimmy Kimmel. Κάποια από αυτά πετάχτηκαν από τα κρεβάτια τους φωνάζοντας, άλλα έβαλαν τα κλάματα και μερικά από αυτά, τα πιο ψύχραιμα ίσως, ρώτησαν γεμάτα παράπονο: «Αλήθεια μαμά;».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης