Βίντεο:Ο Πάπας Φραγκίσκος σταμάτησε το αυτοκίνητό του για να φιλήσει κορίτσι με ειδικές ανάγκες!

Βίντεο:Ο Πάπας Φραγκίσκος σταμάτησε το αυτοκίνητό του για να φιλήσει κορίτσι με ειδικές ανάγκες!

Για ακόμα μία φορά ο Πάπας Φραγκίσκος έδειξε το ανθρώπινο πρόσωπό του, όταν, ενώ επέβαινε στο αυτοκίνητό του, σταμάτησε και βγήκε να φιλήσει μια νεαρή κοπέλα με ειδικές ανάγκες, που ήταν επάνω σε φορείο

Βίντεο:Ο Πάπας Φραγκίσκος σταμάτησε το αυτοκίνητό του για να φιλήσει κορίτσι με ειδικές ανάγκες!
Συγκίνηση προκάλεσε για ακόμα μία φορά η πράξη του Πάπα Φραγκίσκου, που κατά την επιστροφή του στη Ρώμη το Σαββατοκύριακο, από το χωριό Cassano allo Jonio, όπου είχε αφορίσει τη Μαφία, σταμάτησε την αυτοκινητοπομπή του, όταν είδε στην άκρη του δρόμου ένα νεαρό κορίτσι επάνω σε φορείο.

Ο Πάπας εξέπληξε τους πάντες όταν βγήκε αυθόρμητα από το αυτοκίνητό του και κατευθύνθηκε προς το φορείο της νεαρής Ρομπέρτας, η οποία είναι ένα κορίτσι με ειδικές ανάγκες και έσκυψε να τη φιλήσει.

Όπως μετέδωσε το Καθολικό Πρακτορείο Ειδήσεων, οι γονείς της κοπέλας που γνώριζαν ότι ο Ποντίφικας θα περνούσε από το χωριό τους, ανήρτησαν πανό στην άκρη του δρόμου εκλιπαρώντας τον προκαθήμενο της Ρωμαιοκαθολικής Εκκλησίας να σταματήσει για να δει έναν «άγγελο», την Ρομπέρτα!

Η αδελφή της Ρομπέρτας, η Πάμελα, ανήρτησε στο Facebook τα ευχαριστήρια της οικογένειας προς τον Πάπα, καθώς και το βίντεο, όπου ο Ποντίφικας σκύβει να φιλήσει το νεαρό κορίτσι.

Κλείσιμο

 
Η αδελφή της Ρομπέρτα έγραψε στο Facebook: «Υπάρχουν χειρονομίες στη ζωή που αξίζουν περισσότερο από τις ομιλίες, πολύ περισσότερο από ό,τι θα πίστευε κανείς ... ο Πάπας Φραγκίσκος είναι μοναδικός»!

Σημειώνεται, ότι ο Πάπας από την αρχή της θητείας του στην Αγία Έδρα έχει καταστήσει σαφές ότι πρωταρχικό μέλημα της Καθολικής Εκκλησίας είναι να βοηθά τους φτωχούς και τους ευάλωτους, ενώ ταυτόχρονα προσπαθεί να επιβάλει την διαφάνεια στα οικονομικά του Βατικανού αντικαθιστώντας το σύνολο του διοικητικού συμβουλίου της τράπεζας του κρατιδίου που είχε κατηγορηθεί για σωρεία οικονομικών σκανδάλων.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης