Συνέλαβαν 14χρονη Ολλανδή που «απείλησε» μέσω Twitter να ρίξει αεροπλάνο

Συνέλαβαν 14χρονη Ολλανδή που «απείλησε» μέσω Twitter να ρίξει αεροπλάνο

Οι αμερικανικές εταιρίες, ειδικά οι αεροπορικές, δεν «σηκώνουν» αστεία σε σχέση με την τρομοκρατία

Συνέλαβαν 14χρονη Ολλανδή που «απείλησε» μέσω Twitter να ρίξει αεροπλάνο
Ένα αστείο που ήθελε να κάνει μια 14χρονη Ολλανδή την έμπλεξε τόσο που κατέληξε να έχει συλληφθεί από την αστυνομία και να ανακρίνεται ως τρομοκράτης από το FBI!

Με ένα tweet που απευθυνόταν στην American Airlines και έλεγε «Γεια σας, είμαι ο Ιμπραήμ από το Αφγανιστάν, είμαι μέλος της Αλ Κάιντα και την 1η Ιουνίου θα κάνω κάτι πάρα πολύ μεγάλο, αντίο» η 14χρονη με το ψευδώνυμο Sarah ήθελε να... δοκιμάσει τις αντοχές του συστήματος... Μόνο που οι Αμερικανοί δεν σηκώνουν αστεία σε τέτοια θέματα και το απέδειξαν άλλη μια φορά: Η εταιρία απάντησε άμεσα στην έφηβη ακριβώς αυτό: Πως παίρνουν τα θέματα αυτά πολύ σοβαρά υπ' όψιν τους και πως ήδη έχει ενημερωθεί το FBI για την ηλεκτρονική ταυτότητα της έφηβης.

Τα... παρακάλια που ακολούθησαν από την μεριά της 14χρονης Ολλανδής δεν έπιασαν διόλου, αφού οι Αμερικανοί όχι μόνο δεν συγκινήθηκαν, αλλά της έστειλαν την αστυνομία, η οποία τη συνέλαβε και την ανακρίνει ως ύποπτη τρομοκρατίας. 

Κλείσιμο
Αν και οι πληροφορίες λένε πως η ολλανδική αστυνομία συνέλαβε την άτακτη έφηβη, και όχι το FBI, η ουσία παραμένει πως οι «απειλές» προς την αμερικανική εταιρία, μόνο ως «αστείο» δεν πέρασαν!

Σε κάθε περίπτωση, η αστυνομία, η αεροπορική εταιρία και οι αρχές που «ενοχλήθηκαν» από το tweet της κοπέλας δεν ήταν οι μόνοι, καθώς χιλιάδες χρήστες του Twitter, που παρακολούθησαν τη συνομιλία της με την εταιρία, στη συνέχεια την «βομβάρδισαν» με παρατηρήσεις και σχόλια που... ξεκινούσαν από το «ανώριμη» και έφταναν σε ύβρεις.

















Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης