Σοκ και οργή στην παγκόσμια κοινότητα έχει προκαλέσει η είδηση του θανάτου μιας οκτάχρονης νύφης στην πόλη Hardh στην Υεμένη, στα σύνορα με τη Σαουδική Αραβία.
Σύμφωνα με το δημοσίευμα της εφημερίδας του Κουβέιτ «Al Watan», το άτυχο κοριτσάκι, ονόματι Rawan, έφερε βαριά τραύματα στα γεννητικά όργανα και πέθανε από εσωτερική αιμορραγία, έπειτα από την πρώτη νύχτα του γάμου της με έναν 40χρονο άνδρα.
Κλείσιμο
Φωτογραφία της μικρής Rawan
Ακτιβιστές και πολίτες ζητούν τώρα τη σύλληψη και την παραδειγματική τιμωρία του 40χρονου γαμπρού αλλά και της οικογένειας του κοριτσιού που επέτρεψε να γίνει αυτός ο γάμος.
Μάλιστα, στο Κουβέιτ, μπλόγκερς έχουν εξαπολύσει δριμεία επίθεση κατά του 40χρονου τον οποίο αποκαλούν «ένα κτήνος που πρέπει να τιμωρηθεί αυστηρά».
Σύμφωνα με πληροφορίες, πάνω από το ένα τέταρτο των κοριτσιών που γεννιούνται στην Υεμένη παντρεύονται πριν γίνουν 15 ετών. Τα έθιμα στην χώρα θέλουν τα κορίτσια να παντρεύονται σε ιδιαίτερα μικρή ηλικία για να γίνουν «καλές και υπάκουες» γυναίκες, να κάνουν πολλά παιδιά και να μείνουν μακριά από πειρασμούς κατά τη διάρκεια του έγγαμου βίου τους.
Οι μοναδικές φόρμουλες της LA VIE EN ROSE κάνουν κάθε στιγμή ομορφιάς να μοιάζει με μικρή γιορτή – Ποιες είναι οι κορυφαίες επιλογές που θα μονοπωλήσουν τη φετινή λίστα δώρων.
Η ΑΒ Βασιλόπουλος με ένα οργανωμένο δίκτυο συλλέγει τρόφιμα που θα χάνονταν, τα διανέμει σε κοινωνικές δομές σε όλη τη χώρα και προσφέρει καθημερινά τρόφιμα σε ανθρώπους που τα έχουν ανάγκη
Σε μια εποχή που όλα τρέχουν, πιέζουν και μικραίνουν, θα ήθελες να υπάρχουν κάποιες μικρές απολαύσεις που θα μπορείς να τις απολαμβάνεις λίγο περισσότερο, όπως τη νέα ΙΟΝ Σοκοφρέτα Double Choco