Αυτό είναι το πιο όμορφο τροπικό νησί στον κόσμο!

Αυτό είναι το πιο όμορφο τροπικό νησί στον κόσμο!

Δείτε φωτογραφίες από τον επίγειο παράδεισο

 Αυτό είναι το πιο όμορφο τροπικό νησί στον κόσμο!
Κι ενώ πλησιάζουν τα Χριστούγεννα, έχουν πιάσει τα πρώτα κρύα και το καλοκαίρι έχει μείνει αρκετά πίσω και θα αργήσει αρκετούς μήνες ακόμα, εμείς θα σας παρουσιάσουμε ένα νησί που κατά γενική ομολογία είναι πανέμορφο, θυμίζει καλοκαίρι και μάλιστα, η γαλλική ταξιδιωτική ιστοσελίδα Conde Nast Traveler το χαρακτήρισε ως το ομορφότερο στον κόσμο.
Κλείστε φθηνά αεροπορικά εισιτήρια στο
www.aboutickets.com

Ο λόγος για το νησί Παλαουάν, που μαζί με αρκετά μικρότερα νησάκια σχηματίζουν το νησιωτικό συγκρότημα Παλαουάν, που ανήκει στις Φιλιππίνες. Μοναδικά καταπράσινα νερά, μαγευτικά τοπία που σε βάζουν στο πνεύμα του Ροβινσώνα Κρούσου (χωρίς την απομόνωση βέβαια!). Εκτός από αυτά το νησί φιλοξενεί μερικά από τα πιο σπάνια είδη ζώων όπως το μοβ καβούρι, που ανακαλύφθηκε πρόσφατα, ένα ασυνήθιστο είδος ελαφιού που μοιάζει με ποντίκι και το πανγκολίν που φέρνει πιο στο γνωστό μας αρμαντίλο.

Κλείσιμο
Κι αν οι καταδύσεις δεν σας φαίνονται ελκυστικές σε αυτά τα απίστευτα νερά, με την μαγευτική υποθαλάσσια ζωή, τότε η βόλτα με βάρκα στο ποταμό Πουέρτα Πρινσέσα μέσα στο κέντρο του νησιού, έχει χαρακτηριστεί από την Ουνέσκο ως «κάτι το μοναδικό στον κόσμο».


















Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης