O διθύραμβος του Ρώσου μεγιστάνα Kaspersky για την Σαντορίνη

O διθύραμβος του Ρώσου μεγιστάνα Kaspersky για την Σαντορίνη

Το διάσημο νησί των Κυκλάδων είναι για τον Eugene Kaspersky ο «Παράδεισος της Μεσογείου»

O διθύραμβος του Ρώσου μεγιστάνα  Kaspersky για την Σαντορίνη
Καλύτερη διαφήμιση για την Σαντορίνη δεν θα μπορούσε να γίνει. Και το ρόλο του διαφημιστή ανέλαβε ο Ρώσος μεγιστάνας Eugene Kaspersky. Λάτρης του νησιού έγραψε τα καλύτερα στο προσωπικό του blog
:

«Η τύχη και η μοίρα κανόνισε να βρεθώ πρόσφατα στο νησί της Σαντορίνης, το οποίο συμβαίνει να είναι ένα από τα πιο ενδιαφέροντα και ασυνήθιστα μέρη στον πλανήτη. Η Σαντορίνη είναι ένα από τα πιο top μέρη του κόσμου και πολύ ψηλά στη λίστα των επιλογών μου. Για κάποιον που ακούει το όνομα Σαντορίνη για πρώτη φορά το μυαλό του πάει αμέσως σε ένα ελληνικό νησί του Αιγαίου, 100 χιλιόμετρα βόρεια της Κρήτης και γύρω στα 200 χιλιόμετρα νοτιοανατολικά από την Αθήνα. Αυτή ήταν η τρίτη φορά που επισκέφτηκα το νησί και ήταν πέρα για πέρα συναρπαστική. Θα ήθελα να σας... ξεναγήσω ώστε να μην χρειαστεί να σερφάρετε για να μάθετε την ιστορία αυτού του μοναδικού τόπου. Λοιπόν, ας ξεκινήσουμε με τα βασικά: Η Σαντορίνη είναι ένα  νησί- ηφαίστειο και αυτός είναι ένας από τους βασικούς λόγους που την επισκέφτηκα για τρίτη φορά. Ή, για να το θέσω πιο συγκεκριμένα η Σαντορίνη είναι μια ηφαιστειακή καλντέρα που ξέσπασε πριν από χιλιάδες χρόνια και μέσα από την οποία γεννήθηκε ένα μικρότερο ηφαίστειο το οποίο βλέπεις στη μέση του αρχιπελάγους. Τα τοιχώματα του κρατήρα είναι εντυπωσιακά ψηλά - περίπου 300 μέτρα ύψος- και αποτελούνται από μαύρο, γκρι, λευκό και κόκκινο ηφαιστειογενή βράχο. Αυτό που βλέπεις έχει μια απίστευτη ομορφιά προερχόμενη από άλλο πλανήτη. Είναι πραγματικά ένα κομμάτι μοναδικής τοπογραφίας. Η συνέχεια ακόμα πιο θεαματική. Οι πολύχρωμες παραλίες με τις σπάνιες αμμουδιές και τα άγρια πετρώματα είναι κάτι το μοναδικό».

Κλείσιμο
Οσο για το τι θα πρέπει να γευτεί ο επισκέπτης του νησιού ο Kaspersky προτείνει ελλληνικό φαγητό που αποτελείται από φρέσκο ψάρι, χόρτα και τζατζίκι. Οσο για την μπριζόλα λέει σε όσους θέλουν να την απολαύσουν να... πάνε στην ηπειρωτική Ελλάδα. Με λίγα λόγια ο Eugene Kaspersky χαρακτήρισε την Σαντορίνη «Παράδεισο της Μεσογείου». Επίσης δεν παρέλειψε να αναφερθεί στο φημισμένο ηλιοβασίλεμα, τα Φηρά, αλλά και τους αρχαιολογικούς χώρους του νησιού.

Ποιος είναι ο Eugene Kaspersky
Ο Eugene Kaspersky αναδείχθηκε μεταξύ των ανθρώπων με τη μεγαλύτερη επιρροή στον κλάδο της ασφάλειας πληροφοριών, καταλαμβάνοντας την 6η θέση στη λίστα «Top 25 Most Powerful Voices in Security». Ο Ρώσος μεγιστάνας είναι Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab, κορυφαία εταιρεία ανάπτυξης λύσεων για την ασφαλή διαχείριση περιεχομένου και την προστασία από ηλεκτρονικές απειλές. 































Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης