Κανείς δεν μπορεί να «μπλοκάρει» τον Μαρκ Ζούκεμπεργκ στο facebook
Ειδικό λογισμικό δεν επιτρέπει στους χρήστες όλες τις δυνατότητες που ισχύουν για τα υπόλοιπα προφίλ
Μπορεί κανείς να προσπαθήσει για όσο θέλει και με όποιον τρόπο, όμως δεν πρόκειται ποτέ να κατορθώσει να «μπλοκάρει» το προφίλ του Μαρκ Ζούκεμπεργκ στο facebook.
Το διαδίκτυο έχει βουίξει τελευταία όταν έγινε γνωστό ευρέως μεταξύ των χρηστών του facebook ότι ο ιδρυτής του απολαμβάνει ειδικών προνομίων. Τελικά, η επίσημη τουλάχιστον εξήγηση, απέχει πολύ από κάθε είδους συνωμοσία που μπορεί να υποστηρίζει πως αυτό γίνεται για λόγους... ματαιοδοξίας ή παρακολούθησης των χρηστών.
Κλείσιμο
Πρόκειται για μια ρύθμιση ασφαλείας του δικτύου με σκοπό να προλαμβάνει περιπτώσεις τύπου «μπούλινγκ» κατά συγκεκριμένων χρηστών. Αν δηλαδή ένας λογαριασμός μπλοκάρεται συχνά από πολλούς, τότε το facebook αυτομάτως αποτρέπει περαιτέρω «μπλοκ».
Το γεγονός μπορεί να μην αποκαλύπτει μια συνωμοσία του τύπου που λατρεύουν οι «κυνηγοί φαντασμάτων» παγκοσμίως, αποκαλύπτει πάντως πως είναι πολλοί εκείνοι που έχουν επιχειρήσει να μπλοκάρουν τον Μαρκ Ζούκεμπεργκ κατά το παρελθόν!
Οι δύο αυτές διακρίσεις αποτελούν μια σημαντική αναγνώριση της στρατηγικής πορείας του Ομίλου B&F, ο οποίος συνεχίζει να επενδύει με συνέπεια στην καινοτομία, στην ποιότητα, στη δημιουργικότητα και στη διαρκή εξέλιξη
Από τους ασπροπίνακες, στα μαθητικά lockers και τον ψηφιακό μετασχηματισμό των αιθουσών διδασκαλίας: Tο πρόσωπο της εκπαίδευσης αλλάζει και μία ελληνική εταιρεία πρωτοπορεί.
Στους μήνες που απουσίασε από τη δουλειά της λόγω άδειας μητρότητας, η Κατερίνα Πετράκη παρακολούθησε από απόσταση μια αλλαγή που εξελισσόταν με ταχύτητα. Η Τεχνητή Νοημοσύνη άρχιζε να περνά από τη θεωρία στην πράξη, αποκτώντας θέση στην καθημερινότητα ολοένα και περισσότερων επαγγελμάτων. Αυτό που μέχρι πρότινος έμοιαζε με μια τεχνολογία του μέλλοντος, γινόταν σταδιακά μέρος του παρόντος.