Τα πατριωτάκια του Φορτούνη που βγήκαν σέλφι με τον Μέσι!

Τα πατριωτάκια του Φορτούνη που βγήκαν σέλφι με τον Μέσι!

Τρεις φίλοi του Ολυμπιακού από την Καλαμπάκα βρέθηκαν στην Βαρκελώνη για να δουν τον αγώνα του Champions League και «έπεσαν» πάνω στον Αργεντινό σούπερ σταρ

Τα πατριωτάκια του Φορτούνη που βγήκαν σέλφι με τον Μέσι!
Από την πόλη τους κατάγεται ο κορυφαίος Έλληνας ποδοσφαιριστής που φορά τώρα τη φανέλα του Ολυμπιακού, Κώστας Φορτούνης.

Ωστόσο οι τρεις φίλοι από την Καλαμπάκα που ταξίδεψαν στην Βαρκελώνη για να δουν την αγαπημένη τους ομάδα, επέστρεψαν έχοντας μαζί τους ένα πολύτιμο κειμήλιο. Κι όχι δεν έχει να κάνει με το πατριωτάκι τους…

Ο Κώστας, ο Χρήστος κι ο έτερος Κώστας μετά το τέλος του αγώνα, παρά το ότι ήταν μούσκεμα από τη βροχή και παρόλο που ο Ολυμπιακός είχε ηττηθεί δεν είχαν χάσει το χαμόγελο τους καθώς η εμπειρία του να παρακολουθείς ένα ματς στο Καμπ Νου είναι… μοναδική.

Πόσο μάλλον το να βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής σε ένα ξεχωριστό… τετ α τετ με τον κορυφαίο ποδοσφαιριστή στον κόσμο: Τον Λιονέλ Μέσι.

Οι τρεις Έλληνες αποχωρώντας από το γήπεδο και επιστρέφοντας στο ξενοδοχείο που διέμεναν, αντιλήφθηκαν ότι στο φανάρι που μόλις είχε ανάψει κόκκινο είχε σταματήσει το αυτοκίνητο που μετέφερε τον Αργεντίνο σουπερ σταρ.
Κλείσιμο

Το πώς το κατάφεραν δεν το ξέρουμε, αλλά ο Λιο κατέβασε το παράθυρο βγήκε μαζί τους φωτογραφίες κι έκανε τη βραδιά τους πραγματικά αξέχαστη.
Πηγή:www.stagonmews.gr


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης