Τέλος ο Ελευθερόπουλος από τον πάγκο της Κέρκυρας!

Τέλος ο Ελευθερόπουλος από τον πάγκο της Κέρκυρας!

Ο νεαρός τεχνικός μετά από μόλις ένα παιχνίδι αποχώρησε από την Κέρκυρα με την ανακοίνωση να αναφέρει πως το διαζύγιο προέκυψε για σοβαρούς οικογενειακούς λόγους

Τέλος ο Ελευθερόπουλος από τον πάγκο της Κέρκυρας!
Ο Αλεξάντερ Στανόγιεβιτς πρόλαβε κι έκατσε σε δύο (ευρωπαϊκά) ματς στον πάγκο του ΠΑΟΚ, αλλά όχι και τη σέντρα του πρωταθλήματος δίνοντας τη θέση στου στον Ραζβάν Λουτσέσκου.

Αυτή ήταν η πρώτη αλλαγή προπονητή στη σεζόν, αλλά σίγουρα όχι η τελευταία καθότι η επόμενη καταγράφηκε σήμερα, λίγες ώρες μετά την ολοκλήρωση της 1ης αγωνιστικής.

Ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος έλυσε τη συνεργασία του με την Κέρκυρα, με την ανακοίνωση να τονίζει πως το διαζύγιο προέκυψε για οικογενειακούς λόγους, μετά την εντός έδρας ήττα της ομάδας με 1-0 από τον Πανιώνιο.
 
Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΑΟΚ ΠΑΕ ΚΕΡΚΥΡΑ ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας της με τον προπονητή Δημήτρη Ελευθερόπουλο για σοβαρούς οικογενειακούς λόγους.
Κλείσιμο

Τον ευχαριστούμε για την καλή συνεργασία και του ευχόμαστε καλή συνέχεια στην προπονητική του καριέρα».

Και να σκεφτείτε ότι κάποτε (όχι πολλά χρόνια πριν) το ερώτημα των φιλάθλων (αλλά και των εκπροσώπων του τύπου) ήταν «… θα προλάβουν την παρέλαση;». Τώρα πλέον δεν προλαβαίνουν να αποχαιρετίσουν το… καλοκαίρι.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης