«Παρέλαση» στο γήπεδο έκανε ο ΠΑΟΚ

«Παρέλαση» στο γήπεδο έκανε ο ΠΑΟΚ

Ανήμερα της 28ης Οκτωβρίου και οι παίκτες του ΠΑΟΚ βρέθηκαν στο γήπεδο για την προτελευταία προπόνηση πριν από το ντέρμπι με την ΑΕΚ

«Παρέλαση» στο γήπεδο έκανε ο ΠΑΟΚ
Ο Βλάνταν Ίβιτς είδε με ικανοποίηση τον Γιώργο Τζαβέλλα να βγάζει και το σημερινό πρόγραμμα χωρίς προβλήματα βάζοντας υποψηφιότητα για να βρίσκεται στο αρχικό σχήμα του ΠΑΟΚ το απόγευμα της Κυριακής.

Με δεδομένο ότι Σάχοβ και Λέοβατς προπονήθηκαν, επίσης, κανονικά το μοναδικό πρόβλημα παραμένει να είναι μόνο ο Δημήτρης Πέλκας. Ο νεαρός μέσος ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα αποκατάστασης και θεραπεία στο γυμναστήριο.

Ο προσανατολισμός του Ίβιτς στην προπόνηση της Παρασκευής αφορούσε την αμυντική λειτουργία της ομάδας, «μέσα από ασκήσεις που αφορούσαν την κυκλοφορία της μπάλας και τη συνολική αμυντική λειτουργία της ομάδας από τη γραμμή της επίθεσης προσπάθησε ν’ αναλύσει στους παίκτες του πως θέλει να κινηθούν στον αγωνιστικό χώρο», όπως αναφέρει η ασπρόμαυρη ΠΑΕ στο δελτίο Τύπου, επισημαίνοντας πως «το ματς με την ΑΕΚ στην Τούμπα, άλλωστε, αναμένεται να είναι διαφορετικό από εκείνο στο Καραϊσκάκη κι ο ΠΑΟΚ πρέπει να βάλει κι άλλα στοιχεία στο παιχνίδι του για να καταφέρει να πάρει τη νίκη».

Το Σάββατο (29.10) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 17:00 στο γήπεδο της Τούμπας και τα πρώτα 15′ της προπόνησης θα μεταδοθούν ζωντανά από την σελίδα του Δικεφάλου στο Facebook.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης