Ολυμπιακός: Έρχεται ο Καρντόσο, φεύγει ο Πουλίδο

Ολυμπιακός: Έρχεται ο Καρντόσο, φεύγει ο Πουλίδο

Ο Ολυμπιακός είναι έτοιμος για την απόκτηση του Παραγουανού που έρχεται άμεσα στην Αθήνα -. Ενδεχόμενο πώλησης Μιλιβόγιεβιτς και όχι μόνο...

Ολυμπιακός: Έρχεται ο Καρντόσο, φεύγει ο Πουλίδο
Από χθες όλες οι πληροφορίες συγκλίνουν στο ότι ο Όσκαρ Καρντόσο θα πιάσει Λιμάνι. Σήμερα ήρθαν και οι δηλώσεις του αντιπροέδρου της Τραμπζονσπόρ για να δώσουν και πιο επίσημη μορφή σε αυτήν την επιβεβαίωση.

Οι τελευταίες πληροφορίες μιλούν για συμφωνία του Όσκαρ Καρντόσο με τον Ολυμπιακό και πως μένει να... ξεμπερδέψει ο παίκτης με τον τουρκικό σύλλογο. Οι ίδιες πηγές θέλουν τον έμπειρο άσο να έρχεται άμεσα Αθήνα (σ.σ. γίνεται λόγος για σήμερα) με τουλάχιστον δύο μάνατζέρ του για το επίσημο πια deal. Αυτό που αναφέρεται από τον πρωταθλητή πάντως είναι ότι δεν υπάρχει για σήμερα θέμα άφιξής του. Σε Τουρκία και Παραγουάη επιμένουν πάντως για τα καλά για τον Καρντόσο.

Την ίδια στιγμή ο Άλαν Πουλίδο φαίνεται πως μετράει τα τελευταία του 24ωρα στην ομάδα, καθώς κατά 99% θα πουληθεί. Στο σκέλος των στόπερ και ο Μποτία έχει μπει στο... κόλπο για πώληση. Έτσι για αλλιώς στο Λιμάνι πήγαιναν για Ιλόρι + έναν ακόμα σέντερ μπακ. Από εκεί και πέρα... παίζεται το εάν θα φύγει ο Ντα Κόστα ή ο Σιόβας. Προφανώς δεν γίνεται να πουν... αντίο και οι δύο.

Ως προς τον άξονα ο Τιοτέ προορίζεται για αντί-Μιλιβόγιεβιτς. Εδώ και τουλάχιστον δύο 24ωρα διαφαίνεται πιθανή πώληση του Σέρβου είτε σε Μπενφίκα είτε σε Τουρκία. Μπορεί ακόμα και ομάδα - έκπληξη... Ως προς την επίθεση ένας εκ των Σεμπά - Πάρντο είναι υποψήφιος για παραχώρηση. Πιο πιθανό του Σεμπά. Επιπροσθέτως υπάρχει και ο Ιντέγιε, που κυρίως λόγω της εικόνας του θα γίνει προσπάθεια να φύγει. Τέλος σχετικά με την υπόθεση Νιλμάρ μπορεί να έχει μπει... φρένο, ωστόσο δεν αποκλείεται να έχουμε να κάνουμε με κίνηση τακτικής και νέα αναμονή από Ολυμπιακό. Νιλμάρ είναι αυτός...
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης