Αναχώρησε για την Φρανκφούρτη και το F4 του World League η Εθνική βόλεϊ ανδρών

Αναχώρησε για την Φρανκφούρτη και το F4 του World League η Εθνική βόλεϊ ανδρών

Με τον αρχηγό Δημήτρη Τζούριτς ο οποίος ξεπέρασε την ίωση που τον ταλαιπώρησε και τον Γιάννη Ρουμελιωτάκη νέο πρόσωπο αναχώρησε για την Γερμανία η αποστολή της Εθνικής βόλεϊ – «Δεν είμαστε το φαβορί, αλλά θέλουμε να νικήσουμε» δήλωσε ο αρχηγός

Αναχώρησε για την Φρανκφούρτη και το F4 του World League η Εθνική βόλεϊ ανδρών
Η Εθνική ομάδα βόλεϊ ανδρών αποχαιρέτισε την Θεσσαλονίκη και ξεκίνησε το ταξίδι της για την Φρανκφούρτη της Γερμανίας, εκεί όπου θα συμμετάσχει στο Final 4 του 3ου γκρουπ του World League, αντιμετωπίζοντας την Παρασκευή (21:10) την Σλοβενία στο δεύτερο ημιτελικό (στις 18:10 η Γερμανία αγωνίζεται με την Κινεζική Ταϊπέι).

Στην αποστολή του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος υπάρχει μια αλλαγή, καθώς ο Ρουμελιωτάκης πήρε τη θέση του Παπαλεξίου, αλλά και μια ουσιαστική προσθήκη καθώς ο Δημήτρης Τζούριτς ξεπέρασε την ίωση που τον ταλαιπώρησε (και δεν του επέτρεψε να αγωνιστεί στα τρία παιχνίδια στην Θεσσαλονίκη) και τέθηκε στη διάθεση του Σωτήρη Δρίκου.



Ο Τζούριτς εμφανίστηκε αρκετά αισιόδοξος εν όψει του ημιτελικού με την Σλοβενία, καθώς όπως είπε: «Σαν ομάδα θεωρώ ότι έχουμε πλεονέκτημα. Η Σλοβενία ήταν πέρσι δεύτερη στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα και πρέπει να κερδίσει για να αποδείξει ότι είναι μια σοβαρή και καλή ομάδα υψηλού επιπέδου. Εμείς σίγουρα θέλουμε να κερδίσουμε, αλλά δεν έχουμε την πίεση του φαβορί. Πιστεύω ότι και στα δύο τουρνουά σε Κοζάνη και Θεσσαλονίκη παίξαμε καλά, έχουμε μια μεγάλη ευκαιρία να είμαστε στο δεύτερο γκρουπ την επόμενη χρονιά και θα προσπαθήσουμε να το πετύχουμε».
Κλείσιμο



Αναφερόμενος στη δική του κατάσταση παραδέχθηκε ότι: «Είχα αρκετές ατυχίες από την αρχή της προετοιμασίας με τελευταία αυτή την ίωση, αλλά είμαι έτοιμος να βοηθήσω όσο μπορώ την Εθνική» για να συμπληρώσει: «Είμαστε μια ομάδα που εδώ και τρία χρόνια έχουμε πετύχει κάποια πράγματα, αλλά όλοι μαζί θέλουμε να κάνουμε ακόμη περισσότερα και να βοηθήσουμε για την άνοδο του βόλεϊ στην Ελλάδα».

Αναλυτικά η 14άδα αποτελείται από τους:
Πασαδόροι: Τερζής, Στιβαχτής
Διαγώνιοι: Τζούριτς, Ασπιώτης
Ακραίοι: Φράγκος, Κουμεντάκης, Πρωτοψάλτης, Δαλακούρας, Ρουμελιωτάκης
Κεντρικοί: Πετρέας, Ανδρεάδης, Σμαραγδής
Λίμπερο: Γκαράς, Ζήσης

Η Εθνική θα πραγματοποιήσει την πρώτη της προπόνηση στην Fraport Arena σήμερα το βράδυ στις 21:00 ώρα Ελλάδας.



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης