ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός 1-1 (Τελικό)

ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός 1-1 (Τελικό)

Ο Ροντρίγκεζ με ασύλληπτο σου στο 18' άνοιξε το σκορ για τον ΠΑΟΚ - Στο 26' με αρκετή δόση (η μπάλα κόντραρε στο αδύναμο σουτ του Λουντ και ξεγέλασε τον Γλύκο) ο ΠΑΟ ισοφάρισε - Στο 87' ο Γλύκος έκανε την απόκρουση της χρονιάς στο μονοκόματο σουτ του Πέτριτς κι ο ΠΑΟΚ κατέλαβε πήρε το εισιτήριο για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ

ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός  1-1 (Τελικό)
Ο ΠΑΟΚ από την αρχή του αγώνα ξεκίνησε καλύτερα με τον Στιλ στο 5' να απομακρύνει σωτήρια το πλασέ του Μαλεζά, αλλά να μην μπορεί να αντιδράσει στο εκπληκτικό σουτ του Ροντρίγκεζ στο 18'.

Στο 26' ο Παναθηναϊκός κόντρα στη ροή του αγώνα κατάφερε να ισοφαρίσει. Στην αντεπίθεση των πράσινων ο Λουντ έκανε ένα αδύναμο σουτ, αλλά η μπάλα κόντραρε στον Βίτορ και ξεγελώντας τον Γλύκο κατέληξε στην εστία του ΠΑΟΚ.

Καλύτερος ο Παναθηναϊκός μετά την ισοφάριση, χωρίς όμως να δημιουργήσει μεγάλη φάση για γκολ.

Θυμηθείτε την εξέλιξη του αγώνα μέσα από το www.gazzetta.gr ΕΔΩ

Κλείσιμο
Το pregame του αγώνα
Ο ουραγός ΠΑΟΚ (που ξεκίνησε με μηδέν βαθμούς) κατάφερε να μείνει αήττητος στις πρώτες πέντε αγωνιστικές και να κρατά στα χέρια του το εισιτήριο για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ αρκεί σήμερα το βράδυ (20:15, Novasports1), να μην χάσει από τον Παναθηναϊκό που έχει 10 βαθμούς (ενώ ξεκίνησε με 2 βαθμούς). 

Κι οι δύο μονομάχοι, πέρα από τη δεδομένη κούραση των ποδοσφαιριστών τους έχουν να ξεπεράσουν και σημαντικές απουσίες βασικών ποδοσφαιριστών τους.

Στους γηπεδούχους ο Βλάνταν Ίβιτς δεν υπολογίζει τους Μακ, Κάτσε (ενσωματώθηκαν στις Εθνικές Σλοβακίας, Αλβανίας), τον τιμωρημένο Τζαβέλλα και τους τραυματίες Ζάιρο, Μυστακίδη, ενώ στους φιλοξενούμενους ο Αντρέα Στραματσόνι φτιάχνει τα σχέδια του χωρίς Μπέργκ (Εθνική Σουηδίας) Βιγιαφάνες, Ταυλαρίδη (τιμωρημένοι) και τους Πράνιτς, Τελάντερ, Σάντσεθ που δεν υπολογίζονται εδώ και καιρό.

Ο ΠΑΟΚ δύο φορές έχει καταφέρει να πάρει το εισιτήριο για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ μέσω των πλέι οφ (χωρίς να μπει στους ομίλους), ενώ ο Παναθηναϊκός στις πέντε φορές που έχει συμμετάσχει έχει καταφέρει να πάρει την πρωτιά.

Οι ενδεκάδες:
ΠΑΟΚ: Γλύκος, Λέοβατς, Κίτσιου, Μαλεζάς, Βίτορ, Τσίμιροτ, Τζιώλης, Χαρίσης, Ροντρίγκεζ, Πέλκας, Αθανασιάδης.
Παναθηναϊκός: Στιλ,Νάνο, Μέστο, Μολέδο, Κουτρουμπής, Ζέκα, Λουντ, Αμπέντ, Εβανζελίστα, Κλωναρίδης, Λέτο.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης