Νέα επίθεση Παναθηναϊκού σε Κοντονή

Νέα επίθεση Παναθηναϊκού σε Κοντονή

Με ανακοίνωση καταφέρεται κατά του Υφυπουργού για τις εξοντωτικές ποινές που έχουν επιβληθεί στον ΠΑΟ ενώ παρόμοια παραπτώματα είχαν άλλη μεταχείριση – Αιχμές και για τα πλέι οφ

Νέα επίθεση Παναθηναϊκού σε Κοντονή
Η απόρριψη της έφεσης που είχε καταθέσει ο Παναθηναϊκός για να μειωθεί η τιμωρία του Λούκας Βιγιαφάνες ήταν η αφορμή για να επιτεθεί ο Παναθηναϊκός για μία ακόμη φορά εναντίον του Υφυπουργού Αθλητισμού Σταύρου Κοντονή.

Οι πράσινοι με ανακοίνωση που εξέδωσαν κατηγορούν τον Υφυπουργό ότι «καταπάτησε κάθε έννοια νομιμότητας», «μετέτρεψε τα πλέι οφ σε ρωσική ρουλέτα» και ενώ έκλεισε την Θύρα 13 άφησε ατιμώρητη τη Θύρα 4 του ΠΑΟΚ (χωρίς να την κατονομάζει) για ανάλογα επεισόδια.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Η απόρριψη της έφεσης του Παναθηναϊκού για την ποινή του ποδοσφαιριστή της ομάδας μας, Λούκας Βιγιαφάνιες, που είχε τιμωρηθεί αδίκως με δύο αγωνιστικές αποκλεισμό, δεν μας εκπλήσσει καθόλου.

Πρόκειται για ακόμα ένα επεισόδιο σε μια σειρά εξοντωτικών ποινών που επιβλήθηκαν φέτος στην ομάδα μας. Κορυφαία στιγμή η ποινή αποκλεισμού της Θύρας 13 για όλη την αγωνιστική περίοδο μετά το μη διεξαχθέντα αγώνα με τον Ολυμπιακό, ποινή πρωτοφανής, η οποία δεν επεβλήθη σε άλλη ομάδα που υπέπεσε σε παρόμοια παραπτώματα. Ας εξηγήσει ο κ. Υφυπουργός Αθλητισμού το γιατί.

Κλείσιμο
Όπως επίσης ο ιδιαίτερα ευαίσθητος με τα ποδοσφαιρικά θέματα κ. Υφυπουργός Αθλητισμού, ας μας εξηγήσει πώς κατάφερε να καταπατήσει κάθε έννοια κανονισμού και να μετατρέψει τη διαδικασία των playoffs του πρωταθλήματος σε ρώσικη ρουλέτα, που μόνο λόγω δικών μας σημαντικών παραχωρήσεων, καταφέρνουν να ολοκληρωθούν. Επίσης θέλουμε να ρωτήσουμε τον ευαίσθητο κ. Υφυπουργό αν και κατά πόσο είναι ενεργός στις αποφάσεις για ποινές που λαμβάνονται σε διάφορα επίπεδα της αθλητικής δικαιοσύνης.

Πάντως να γνωρίζει ο κ. Υφυπουργός ότι έχουν γνώση οι φύλακες.».

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης