LIVE: ΠΑΟΚ - Ζενίτ 70-89 (Τελικό)

LIVE: ΠΑΟΚ - Ζενίτ 70-89 (Τελικό)

Ο «δικέφαλος του Βορρά» υποδέχεται τη Ζενίτ και θέλει πάση θυσία τη νίκη, διαφορετικά θα πει... αντίο στην υπόθεση πρόκριση - Οι Ρώσοι θα παραταχθούν χωρίς τον Λάντρι, δηλαδή έναν εκ των κορυφαίων παικτών τους

LIVE: ΠΑΟΚ - Ζενίτ 70-89 (Τελικό)
Άπαντες θα έχει στη διάθεσή του ο Σούλης Μαρκόπουλος για την αναμέτρηση κόντρα στη Ζενίτ (25/11, 19:45), καθώς προπονήθηκε κανονικά και ο Σχορτσανίτης.

Παρακολουθείστε ζωντανά την εξέλιξη του παιχνιδιού ΕΔΩ
 
Ο σέντερ του ΠΑΟΚ ήταν ο μόνος που συνέχιζε να έχει προβλήματα από την γαστρεντερίτιδα που ταλαιπώρησε τους παίκτες του «δικεφάλου», ωστόσο σήμερα (24/11) προπονήθηκε κανονικά και έτσι θα είναι στη διάθεση του Μαρκόπουλου για το αυριανό παιχνίδι.

Ο Κάιλ Λάντρι αντιμετωπίζει πρόβλημα στον δεξί κάρπο και δε συμπεριλήφθηκε στην αποστολή της Ζενίτ (25/11, 19:45/novasports 2), ενώ ούτε ο Αντρέι Ντεσιάτνικοφ θα 'ναι παρών με τον ΠΑΟΚ.

Κλείσιμο
Ο 29χρονος Καναδός PF (11π., 8,2ρ., 0,8ασ., 1,2κλ., 0,3κοψ., 0,5λ. σε 25:03 & 6συμ.) έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στη ρωσική ομάδα, αλλά το γεμάτο ρόστερ και το 5-1 στον ε' όμιλο του EuroCup της παρέχουν την πολυτέλεια να παραταχθεί στην PAOK Sports Arena εν τη απουσία του.

 
Μαρκόπουλος: «Ο ΠΑΟΚ πρέπει να υπερβεί»
 
Υπέρβαση πρέπει να κάνει ο ΠΑΟΚ σύμφωνα με τα όσα δήλωσε ο προπονητής του, προκειμένου να πάρει τη νίκη κόντρα στην καλύτερη ομάδα του ομίλου.
 
Ο Σούλης Μαρκόπουλος μίλησε μετά το τέλος της προπόνησης για το παιχνίδι και τόνισε πως:
«Θέλει πάρα πολλά πράγματα. Έχει δύο παίκτες (σ.σ. η Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης) που μπορούν να σκοτώσουν οποιαδήποτε ομάδα. Έχει ψηλούς που μπορούν να παίξουν και ως κοντοί. Ο ΠΑΟΚ πρέπει να υπερβεί, να παίξει με μυαλό στην άμυνα και να μη δώσει δεύτερες επιθέσεις. Ακόμα, να μην κάνει λάθη στην επίθεση»

 
Για τα προβλήματα με τη γαστρεντερίτιδα: ««Δεν μπορείς να πεις κάτι. Έχουμε σήμερα (24/11) για πρώτη φορά όλους τους παίκτες στην προπόνηση και θα δούμε ποιοι είναι καλύτερα για να παίξουν».
 
Για την πρόκριση στους «32»: «Δεν ξέρω εάν είναι το τελευταίο χαρτί. Εάν εξαιρέσεις τις δύο ρωσικές ομάδες του ομίλου, τη Ζενίτ και την Άβτοντορ Σάρατοφ, οι άλλες είναι στα ίδια επίπεδα. Δεν μπορεί καμιά ομάδα να πει πως θα κερδίσει σίγουρα μέσα στην έδρα της. Η Μπεσίκτας νίκησε εκτός έδρας τη Λιέτουβος και η Λιέτουβος κέρδισε μετά εκτός έδρας την Μπεσίκτας».
 
Βασιλειάδης: «Η ομάδα μπορεί»
 
Τελικό χαρακτήρισε το παιχνίδι ο Κώστας Βασιλειάδης, όσον αφορά την πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης, λέγοντας πως ο ΠΑΟΚ θέλει οπωσδήποτε τη νίκη γιατί αλλιώς τα πράγματα θα είναι πολύ δύσκολα.
 
«Η ομάδα μπορεί. Παίζουμε με την Ζενίτ, μετά με την Μπεσίκτας και μετά με την Άβτοντορ, ματς που μπορούμε να κερδίσουμε. Το θέμα είναι να είμαστε 100% συγκεντρωμένοι που είναι το μεγαλύτερο μας πρόβλημα ως τώρα. Αν χάσουμε αύριο, μετά θα είναι δύσκολα. Είναι σαν τελικός», είπε μεταξύ άλλων ο Έλληνας γκαρντ.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης