Άλλαξε σελίδα ο Άρης!

Άλλαξε σελίδα ο Άρης!

Ο Νικόλαος Λάσκαρης είναι ο νέος επενδυτής στην ΚΑΕ Άρης και όπως ανακοίνωσαν οι «κίτρινοι» ο Έλληνας τραπεζίτης αυτή τη στιγμή έχει ποσοστό μετοχών 41%

Άλλαξε σελίδα ο Άρης!
Η αλλαγή σελίδας στον Άρη ξεκίνησε! 

Η «κίτρινη» ΚΑΕ ανακοίνωσε πως ο Νικόλαος Λάσκαρης είναι ο νέος επενδυτής, ο οποίος την Τετάρτη (6/5) «μπήκε» παίρνοντας το 41% των μετοχών! 

Ο κύριος Λάσκαρης είναι τραπεζίτης και εκπρόσωπος επιχειρηματικού-επενδυτικού ομίλου με έδρα την Ελβετία. Λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων δεν κατέστη δυνατό να δώσει το «παρών» στην αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό, ωστόσο είναι πολύ πιθανό να βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη στο πρώτο παιχνίδι των playoffs της Α1. 

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ: 

«Η ΑΡΗΣ Κ.Α.Ε. ανακοινώνει ότι ο τραπεζίτης κ. Νικόλαος Λάσκαρης, εκπρόσωπος επιχειρηματικού – επενδυτικού ομίλου με έδρα την Ελβετία, είναι ο νέος μέτοχος της Κ.Α.Ε., με ποσοστό μετοχών 41%, τις οποίες ανέλαβε μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας αύξησης κεφαλαίου της ΚΑΕ, σήμερα, 06/05/2015. Την είσοδο του νέου μετόχου επικύρωσαν ομόφωνα με αποφάσεις τους όλοι οι μέτοχοι της Κ.Α.Ε. και τα μέλη του Δ.Σ. 
Κλείσιμο

Λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων, δεν κατέστη δυνατό να παραστεί ο κ. Λάσκαρης στον αγώνα με τον Ολυμπιακό». 

Πηγή: sport-fm.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης