«Mitroglou is back in business»

«Mitroglou is back in business»

Μάγεψε την ποδοσφαιρική Ευρώπη ο σέντερ φορ που στην Premier League θεωρούνταν «Άγγλος Ασθενής» - Ακούστε τις ενθουσιώδεις περιγραφές των σπίκερ που έμειναν εκστασιασμένοι από την απόδοση των ερυθρολεύκων

«Mitroglou is back in business»
Εκτός από τους ερυθρόλευκους οπαδούς στο «Γ. Καραϊσκάκης» που τρέλαθηκαν με την απόδοση των παιχτών του Μίτσελ και τα γκολ της νίκης του Ολυμπιακού επί της Ατλέτικο, τρελαμένοι αποδείχθηκαν και ορισμένοι από τους δημοσιογράφους που μετέδιδαν το παιχνίδι.

Και πώς δεν θα μπορούσαν να είναι άλλωστε αφού οι ερυθρόλευκοι υποχρέωσαν σε ήττα την πρωταθλήτρια Ισπανίας και φιναλίστ του περσινού Τσάμπιονς Λιγκ σκοράροντας σε βάρος της τρια γκολ, όσα δηλαδή δεν δέχθηκε ποτέ κατά την περσινή σεζόν η ομάδα του Ντιέγκο Σιμεόνε.

Ειδικά ο άγγλος δημοσιογράφος που μετέδιδε το παιχνίδι εκστασιάστηκε με το γκολ του Μήτρογλου, ο οποίος άλλωστε είναι γνωστός στο «μεγάλο νησί» μετά την μεταγραφή του στη Φούλαμ. «Mitroglou is back in business» ακούγεται να λέει ο ενθουσιασμένος σπίκερ συμπληρώνοντας πως ο «πιστολέρο» επέστρεψε στην ομάδα στην οποία «έφτιαξε το όνομά του».


Κλείσιμο
Εξίσου ενθουσιώδεις είναι και οι περιγραφές και των δύο άλλων γκολ του Ολυμπιακού με Μαζουάκου και Αφελάι που μαζί με τον «Μητρογκόλ» σφράγισαν μια από τις μεγαλύτερες επιτυχίες των ερυθρολεύκων.


أهداف أوليمبياكوس و أتلتيكو مدريد by sportana2015

Οι αφιερώσεις των παιχτών του Ολυμπιακού

Λίγες ώρες μετά τη σπουδαία νίκη επί της Ατλέτικο οι παίχτες του Μίτσελ αρχίζουν να συνειδητοποιούν πλήρως τι πέτυχαν το βράδυ της Τρίτης κόντρα στην Ατλέτικο Μαδρίτης και αρχίζουν τις αφιερώσεις σε συγγενείς, φίλους αλλά και τους ερυθρόλευκους οπαδούς.

Για μια «φανταστική νύχτα« κάνει λόγο ο φύλακας-άγγελος της ερυθρόλευκης εστίας, Ρομπέρτο, ο οποίος αφιερώνει την απόδοσή του στα παιδιά του: «Κάθε παιχνίδι, κάθε απόκρουση, κάθε νύχτα σαν τη χθεσινή είναι για εσάς μικροί μου άγγελοι. Μην ξεχνάτε ο Ολυμπιακός είναι εδώ!».


Από την πλευρά του ο Τσόρι Ντομίνγκεζ, ο οποίος με την κούρσα του και την πάσα ακριβείας άνοιξε το δρόμο - με τη βοήθεια του Μήτρογλου - στον Αφελάι για να ανοίξει τον λογαριασμό των γκολ με την ερυθρόλευκη φανέλα ευχαρίστησε τους οπαδούς για την χωρίς όρους υποστήριξη.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης