Iντσάγκι: «Η Μίλαν θα είναι καλύτερη όταν είναι πλήρης»

Iντσάγκι: «Η Μίλαν θα είναι καλύτερη όταν είναι πλήρης»

Ο Πίπο Ιντσάγκι μίλησε για την ήττα από τον Ολυμπιακό και τόνισε ότι όταν θα έχει όλους τους παίκτες στη διάθεση του, η Μίλαν θα είναι καλύτερη.

Iντσάγκι: «Η Μίλαν θα είναι καλύτερη όταν είναι πλήρης»
Ο προπονητής της Μίλαν είπε: «Οι διεθνείς μας ενσωματώθηκαν στην αποστολή πριν από τρεις ημέρες και δεν μπορούσαν να παίξουν. Επρεπε να βάλω τον Ντε Σϊλιο και τον Χόντα επειδή ήμασταν λιγότεροι. Ηξερα τα ρίσκα, καθώς φτάσαμε εδώ πριν από μιάμιση ημέρα και δεν μπορούσαμε να προπονηθούμε. Ξέραμε ότι αυτή θα ήταν η κατάσταση...»

Ο Ιντσάγκι δεν ανησυχεί από το αποτέλεσμα. «Δεν κοιτάμε αποτελέσματα, αλλά μόνο την εμφάνιση. Οταν θα τους έχουμε όλους, θα είμαστε άλλη ομαδα. Αλλά μου άρεσε το πνεύμα που δείξαμε και την επιθυμία του κάθε παίκτη. Είχαμε κάποιες ευκαιρίες. Δεν ήμασταν υπέροχοι, αλλά συνεχίζουμε. Είναι σημαντικό αυτό το τουρνουά γιατί παίζουμε με ομάδες υψηλού επιπέδου μπροστά στους οπαδούς μας στην Αμερική. Κάναμε μερικούς καλούς συνδυασμούς αλλά πρέπει να προχωρήσουμε με το σύστημα που μας δίνει την δυνατότητα να ανεβαίνουμε από τα πλάγια. Κρατάμε τα θετικά, θα βελτιώσουμε τα αρνητικά και θα γίνουμε μία άλλη Μίλαν».

ΠΗΓΗ: gazzetta.gr

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης