Ατρόμητος: Αποχωρούν Παπαδόπουλος, Φωτάκης και Σηφάκης
«Θα τους αντικαταστήσουμε με 3 έμπειρους μαζί με νέους» δήλωσε ο Γιώργος Παράσχος
Τα... λίγο-πολύ αναμενόμενα διαζύγια ανακοίνωσε ο Γιώργος Παράσχος. Ο τεχνικός του Ατρομήτου μίλησε στον ART FM 90,6 και επιβεβαίωσε πως Δημήτρης Παπαδόπουλος, Μιχάλης Σηφάκης και Γιώργος Φωτάκης αποχωρούν οριστικά απ' την ομάδα, αφού στόχος για τη νέα σεζόν είναι να μειωθεί το μπάτζετ κατά 20%.
Σε αυτό λοιπόν το πλαίσιο, οι τρεις Έλληνες παίκτες φεύγουν γι' άλλες πολιτείες, ωστόσο ο προπονητής των Περιστεριωτών ξεκαθάρισε πως τα κενά τους θα αναπληρωθούν καταλλήλως με τρεις έμπειρους ποδοσφαιριστές. Άλλωστε, -όπως δήλωσε- στόχος είναι να υπάρξει μια μίνι αύξηση του ρόστερ, κάτι που θα συμβεί και με την προσθήκη νεαρών παικτών.
Ο "Παπ" είχε 31 συμμετοχές με 14 γκολ, ο διεθνής τερματοφύλακας έπαιξε 8 φορές στη Σούπερ Λίγκα, ενώ ο Φωτάκης δεν μπόρεσε να προσαρμοστεί ουσιαστικά, μετρώντας μόλις 6 συμμετοχές.
Μέσα από έναν μεγάλο διαγωνισμό όπου δυο τυχεροί κερδίζουν δυο ολικές ανακαινίσεις μπάνιου συνολικής αξίας €30.000, η εταιρεία Κυπριώτης αναδεικνύει τη δύναμη του σωστού σχεδιασμού να μεταμορφώνει την καθημερινότητα στο σπίτι.
Ο τουρισμός και η εστίαση είναι δύο από τους ταχύτερα αναπτυσσόμενους κλάδους της ελληνικής οικονομίας, όπου η εξειδίκευση και η σωστή εκπαίδευση ανοίγουν τον δρόμο για μια καριέρα με προοπτικές
Δεν είναι τυχαίο ότι από τους πρώτους που φόρεσαν τη νέα συλλογή Nike Swim SS26 βρίσκονται άνθρωποι με εντελώς διαφορετικές διαδρομές, αλλά με έναν κοινό παρονομαστή: μια αυθεντική σχέση με το νερό.