Κυπριακό: Δείπνο εργασίας για τη διαδικασία στο Κραν Μοντάνα

Κυπριακό: Δείπνο εργασίας για τη διαδικασία στο Κραν Μοντάνα

Παρακάθονται αυτή την ώρα οι αντιπροσωπείες που συμμετέχουν στη διάσκεψη  - Πριν το δείπνο ο Κύπριος Πρόεδρος συναντήθηκε με τον υπουργό εξωτερικών Νίκο Κοτζιά

Κυπριακό: Δείπνο εργασίας για τη διαδικασία στο Κραν Μοντάνα
Σε δείπνο εργασίας παρακάθονται αυτή την ώρα οι αντιπροσωπείες που συμμετέχουν στη διάσκεψη για το κυπριακό στον Κραν Μοντάνα της Ελβετίας. Στο δείπνο θα καθορίσουν την διαδικασία που θα ακολουθηθεί αύριο μετά τη τελετή έναρξης της διάσκεψης.  

Πριν το δείπνο ο Κύπριος Πρόεδρος συναντήθηκε με τον υπουργό εξωτερικών Νίκο Κοτζιά, για σκοπούς συντονισμού, ενώ έγινε και συνάντηση του Νίκου Αναστασιάδη με τον ειδικό σύμβουλο του ΓΓ του ΟΗΕ Έσπεν Μπάρι Έιντε και τον υπουργό εξωτερικών της Βρετανίας Μπόρις Τζόνσον.
 
Κλείσιμο
Στη συνάντηση με τον κ. Έιντε συμφωνήθηκε ότι η βάση συζήτησης αύριο για τα θέματα ασφάλειας και εγγυήσεων θα είναι τα συμπεράσματα των τεχνοκρατών στο Μοντ Πελεράν 3, τον Ιανουάριο, όταν είχε συζητηθεί από τις τεχνικές επιτροπές των πέντε ενδιαφερόμενων πλευρών το θέμα αυτό. Ο κ. Έιντε συναντήθηκε και με τον υπουργό εξωτερικών, Νίκο Κοτζιά.



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης