ΝΔ σε Μαξίμου: Είναι δύσκολο να πείσεις για την επιτυχία των περικοπών σε μισθούς και συντάξεις

ΝΔ σε Μαξίμου: Είναι δύσκολο να πείσεις για την επιτυχία των περικοπών σε μισθούς και συντάξεις

Καταλαβαίνουμε τον πανικό τους από τις εμφανίσεις του Αρχηγού της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, τους ενημερώνουμε ότι αυτές θα συνεχιστούν, τονίζεται

ΝΔ σε Μαξίμου: Είναι δύσκολο να πείσεις για την επιτυχία των περικοπών σε μισθούς και συντάξεις
Απάντηση στο σχόλιο του Μεγάρου Μαξίμου για τις τηλεοπτικές εμφανίσεις του Κυριάκου Μητσοτάκη, δίνει με ανακοίνωσή της η Νέας Δημοκρατία
.

Η αξιωματική αντιπολίτευση αναφέρεται πως «είναι, επίσης, πολύ δύσκολο να πείσεις ότι είναι επιτυχία το ότι κόβεις ένα μηνιάτικο από τους μισθωτούς και δυο από τους συνταξιούχους» και προσθέτει πως «επειδή καταλαβαίνουμε τον πανικό τους από τις εμφανίσεις του Αρχηγού της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, τους ενημερώνουμε ότι αυτές θα συνεχιστούν».

Κλείνοντας, ζητά από το πρωθυπουργικό γραφείο να σχολιάσει τις δηλώσεις του Μίκη Θεοδωράκη, περί μετατροπής ενός αριστερού σε αμοραλιστή εξουσιομανή.

Κλείσιμο
Αναλυτικά η ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας: 
«Καταλαβαίνουμε ότι τα στελέχη του Γραφείου Τύπου του πρωθυπουργού πρέπει να δικαιολογήσουν το μισθό τους, αλλά προφανώς δεν είναι το δυνατό τους σημείο η σύγκριση Μητσοτάκη - Τσίπρα, στην οποία ο κ. Τσίπρας ηττάται κατά κράτος. 
 
Είναι, επίσης, πολύ δύσκολο να πείσεις ότι είναι επιτυχία το ότι κόβεις ένα μηνιάτικο από τους μισθωτούς και δυο από τους συνταξιούχους.
 
Επειδή καταλαβαίνουμε τον πανικό τους από τις εμφανίσεις του Αρχηγού της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, τους ενημερώνουμε ότι αυτές θα συνεχιστούν». 
 
ΥΓ. Αλήθεια, πως σχολιάζει το Γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού τη σημερινή φράση του κ. Μίκη Θεοδωράκη «όταν ένας αριστερός μετατρέπεται σε έναν αμοραλιστή εξουσιομανή, δεν υπάρχουν ηθικά εμπόδια προκειμένου να κρατήσει την εξουσία»;».

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης