Μαξίμου για Μητσοτάκη: Είτε είναι αδαής, είτε ψεύτης

Μαξίμου για Μητσοτάκη: Είτε είναι αδαής, είτε ψεύτης

«Καταφεύγει στην πλήρη διαστρέβλωση των εννοιών», αναφέρει το γραφείο του πρωθυπουργού, σχολιάζοντας τη συνέντευξη του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης

Μαξίμου για Μητσοτάκη: Είτε είναι αδαής, είτε ψεύτης
Για διαστρέβλωση των εννοιών, κατηγορεί τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης το Μαξίμου, με αιχμή την πρωινή συνέντευξη που παραχώρησε ο
Κυριάκος Μητσοτάκης
.
 
Στο σχόλιο του γραφείου Τύπου του πρωθυπουργού σημειώνεται πως επιβεβαιώνει την κατάρρευση του πολιτικού του αφηγήματος με την ολοκλήρωση της δεύτερης αξιολόγησης.
Κλείσιμο
 
Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση «η δεύτερη παρουσία του κ. Μητσοτάκη σε τηλεπαράθυρο μέσα σε τρεις ημέρες επιβεβαιώνει την κατάρρευση του πολιτικού του αφηγήματος με την ολοκλήρωση της δεύτερης αξιολόγησης».
 
Το Μαξίμου προσθέτει πως «στην απέλπιδα προσπάθειά του να διασωθεί, καταφεύγει στην πλήρη διαστρέβλωση εννοιών και τσακώνεται με την πραγματικότητα. Είτε είναι αδαής, είτε ψεύτης!»
 
Η ανακοίνωση του γραφείου Τύπου του πρωθυπουργού καταλήγει με την προτροπή «Άντε, και τη Δευτέρα σε πρωϊνάδικο!»

Η ανακοίνωση του Μαξίμου: 
«Η δεύτερη παρουσία του κ. Μητσοτάκη σε τηλεπαράθυρο μέσα σε τρεις ημέρες επιβεβαιώνει την κατάρρευση του πολιτικού του αφηγήματος με την ολοκλήρωση της δεύτερης αξιολόγησης.

Στην απέλπιδα προσπάθειά του να διασωθεί, καταφεύγει στην πλήρη διαστρέβλωση εννοιών και τσακώνεται με την πραγματικότητα. Είτε είναι αδαής, είτε ψεύτης!

Άντε, και τη Δευτέρα σε πρωινάδικο!».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης