Λεβέντης: Ο Τσίπρας θα υπογράψει τα μέτρα για να κλείσει η αξιολόγηση

Λεβέντης: Ο Τσίπρας θα υπογράψει τα μέτρα για να κλείσει η αξιολόγηση

«Τα μέτρα θα τα υλοποιήσει η επόμενη κυβέρνηση», υπογράμμισε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων

Λεβέντης: Ο Τσίπρας θα υπογράψει τα μέτρα για να κλείσει η αξιολόγηση
« Ελπίζω η διαπραγμάτευση να κλείσει τον Μάιο. Θα τα υπογράψει όλα ο Τσίπρας και θα κλείσει η διαπραγμάτευση. Θα υλοποιήσει τα μέτρα ωστόσο η επόμενη κυβέρνηση», δήλωσε σήμερα ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλης Λεβέντης
.

Ο κ. Λεβέντης ανέβασε ακόμη περισσότερο τους δραματικούς τόνους σημειώνοντας ότι «εάν δεν έρθουν επενδύσεις θα βρεθούμε ακόμη πιο κοντά στο grexit».

Κλείσιμο
Αναφερόμενος στο πρόσωπο του Γιάννη Στουρνάρα ο κ. Λεβέντης υπογράμμισε πως «υπάρχει σχέδιο από την αντιπολίτευση να στέψουν πρωθυπουργό τον Γιάννη Στουρνάρα, φυσικά ως μεταβατικό πρωθυπουργό, προκειμένου να μην υπογράψει ο πρωθυπουργός της Αριστεράς τα σκληρά μέτρα. Αν τα υπογράψει ο Τσίπρας
ή ο οποιοσδήποτε θα γίνει  τότε σαν τον Γιώργο Παπανδρέου».

Μάλιστα ο κ. Λεβέντης πρόσθεσε και ένα ακόμη σενάριο υπογραμμίζοντας πως «στο κόλπο αυτό είναι και ο Κώστας Καραμανλής».  

Μιλώντας για τον Κώστα Σημίτη ο κ. Λεβέντης ανέφερε πως «θέλει να πάρει την εξουσία από την Φώφη Γεννηματά, άσχετα εάν κάνει παρέα με τους άλλους, τους εκσυγχρονιστές. Η Γεννηματά στην ουσία είναι χωρίς κόμμα». Την ίδια ώρα ο κ. Λεβέντης διευκρίνισε πως «ο κ. Σημίτης εδώ που τα λέμε είναι και αξιόλογος άνθρωπος, ωστόσο… έχει κάνει και σοβαρά εγκλήματα».

Ο Βασίλης Λεβέντης παραχώρησε συνέντευξη στο ραδιόφωνο των «Παραπολιτικών». 
 



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης