Λεβέντης: Σιγά - σιγά πάμε προς εκλογές

Λεβέντης: Σιγά - σιγά πάμε προς εκλογές

«Η κοινοβουλευτική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ είναι ηφαίστειο, από τη μια λένε ότι είναι συμπαγής αλλά από την άλλη δηλώνουν ότι δεν ψηφίζουν τίποτα» δήλωσε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων

Λεβέντης: Σιγά - σιγά πάμε προς εκλογές
Εκλογές «βλέπει» ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων,
Βασίλης Λεβέντης, στον απόηχο της διαφωνίας των δανειστών αλλά και ενόψει του ενδεχόμενου για νέα σκληρά μέτρα με το οποίο είναι αντιμέτωπη η κυβέρνηση. «Εγώ νομίζω ότι σιγά - σιγά προς εκλογές πάει» εκτίμησε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων μιλώντας στην εκπομπή του ΑΝΤ1 «Καλημέρα Ελλάδα», τονίζοντας πως η «κοινοβουλευτική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ είναι ηφαίστειο, από τη μια λένε ότι είναι συμπαγής αλλά από την άλλη δηλώνουν ότι δεν ψηφίζουν τίποτα» και αναρωτήθηκε «Πώς ταιριάζουν αυτά;».

«Τα μέτρα αυτά επιβάλλονται γιατί επτά χρόνια κοροϊδεύουμε και δεν κάνουμε μεταρρυθμίσεις» τόνισε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων.

Ο κ. Λεβέντης εκτίμησε ότι «και να "πέσει" ο κ. Σόιμπλε οι επόμενοι θα είναι χειρότεροι». «Αν ελπίζετε ότι εάν έρθει ο Σουλτς θα είναι ευνοϊκότερα τα πράγματα, πλανάστε. Οι Γερμανοί θα είναι όλο και χειρότεροι» επεσήμανε. 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης