Η ηθοποιός Rose McGowan έπεσε θύμα των χάκερ - Στη δημοσιότητα sex tape της

Η ηθοποιός Rose McGowan έπεσε θύμα των χάκερ - Στη δημοσιότητα sex tape της

Στο ολιγόλεπτο βιντεάκι που κάνει από χθες το γύρο του διαδικτύου, η 43χρονη ηθοποιός επιδίδεται σε στοματικό έρωτα και εμφανίζεται σε διάφορες ακατάλληλες ερωτικές πόζες με άγνωστο παρτενέρ

Η ηθοποιός Rose McGowan έπεσε θύμα των χάκερ - Στη δημοσιότητα sex tape της
Η Rose McGowan είναι το τελευταίο θύμα των χάκερ οι οποίοι διέρρευσαν ακατάλληλο υλικό της ηθοποιού στο διαδίκτυο. Στο ολιγόλεπτο βιντεάκι που κάνει από χθες το γύρο του διαδικτύου, η 43χρονη ηθοποιός επιδίδεται σε στοματικό έρωτα και εμφανίζεται σε διάφορες ακατάλληλες ερωτικές πόζες με άγνωστο παρτενέρ φορώντας σέξι και kinky εσώρουχα.   

Η Rose McGowan, η οποία έγινε γνωστή μέσα από την ταινία Scream αλλά και από τον ρόλο της ως Paige Matthews στην επιτυχημένη σειρά φαντασίας και μυστηρίου «Οι Μάγισσες», δεν έχει κάνει ακόμα κάποια δήλωση για το δύο λεπτών ιδιωτικό βίντεο στο οποίο πρωταγωνιστεί.

 

Η ηθοποιός είχε μια πολύ δύσκολη χρονιά η οποία απ ότι φάινεται συνεχίζει να την ταλαιπωρεί. Τον Φεβρουάριο, πήρε διαζύγιο από τον εικαστικό καλλιτέχνη David Leavitt, μετά από τρία χρόνια γάμου και λίγους μήνες μετά κατηγόρησε γνωστό παραγωγό του Χόλιγουντ ότι τη βίασε. Τώρα έρχεται το sex tape να την εκθέσει σε όλον τον πλανήτη, αλλά και στο νέο σύντροφό της. Σύμφωνα με τα ξένα δίκτυα, η Rose McGowan, ξεπέρασε τις δυσκολίες του παρελθόντος και είναι σε σχέση με τον μουσικό και παραγωγό, Jordy Asher γνωστό και ως Boots.

Δείτε παρακάτω εικόνες από το sex tape της Rose McGowan που κάνει το γύρο του διαδικτύου.



H ηθοποιός όταν πρωταγωνιστούσε στις Μάγισσες















Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης