Νάικε Ριβέλι: Προκαλεί και πάλι η κόρη της Ορνέλα Μούτι

Νάικε Ριβέλι: Προκαλεί και πάλι η κόρη της Ορνέλα Μούτι

Γκέισα, γάτα, ρόκερ, αλλά πάνω από όλα… γυμνή

Νάικε Ριβέλι: Προκαλεί και πάλι η κόρη της Ορνέλα Μούτι

Προ μηνών η Νάικε Ριβέλι, κόρη της άλλοτε ντίβας του ιταλικού κινηματογράφου, Ορνέλα Μούτι, είχε… βγει από τα ρούχα της ως ένδειξη διαμαρτυρίας που δεν είχε ερωτικό σύντροφο.



Όπως φαίνεται από το νεότερο ολοένα πιο αποκαλυπτικό φωτογραφικό υλικό, μάλλον τίποτα δεν άλλαξε στην ερωτική της ζωή, με αποτέλεσμα να ζητά απεγνωσμένα την προσοχή ανδρών ή γυναικών ώστε να ικανοποιήσει τις σεξουαλικές της ανάγκες.


Η 40χρονη που αυτοσυστήνεται ως μοντέλο, τραγουδίστρια και ηθοποιός, αποφάσισε να αναστατώσει και πάλι τους followers της στο Twitter, αναρτώντας… καλλιτεχνικές λήψεις της με λεζάντα «Pussy Cats, pussy me…», όπου απεικονίζεται φορώντας μοναχά έναν κορσέ με στυλ και χρώματα που παραπέμπουν στην άπω ανατολή.

Από την καινούρια συλλογή της δε θα μπορούσε να λείπει η ροκ πλευρά της καλλιτέχνιδος. Έτσι, φωτογραφήθηκε φορώντας μπότες μέχρι το γόνατο και αποκαλυπτικό εσώρουχο, ενώ σε μία απόλυτα φυσική και άνετη πόζα δείχνει να εκστασιάζεται κρατώντας μία κόκκινη ηλεκτρική κιθάρα.


Δεν παρέλειψε, μάλιστα, να ικανοποιήσει τους φανατικούς θαυμαστές της και νοσταλγούς του έργου της, φέρνοντας ξανά στη μνήμη τους σκηνές και μελωδίες από το μουσικό βίντεό της «Unspoken» του 2011, στο οποίο πέραν του ταλέντου της αποκαλύπτεται και η έλξη της στο ίδιο φύλο.


Το κοινό της, πάντως, δεν ικανοποιείται εύκολα, επομένως η Νάικε Ριβέλι, της οποίας η αποστολή είναι να το ευχαριστεί, είναι σίγουρο ότι θα επανέλθει σύντομα με νεότερο φωτογραφικό υλικό.







 

 

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης