Hautes Grecians: Ο νέος θεσμός που προωθεί την ελληνική μόδα

Hautes Grecians: Ο νέος θεσμός που προωθεί την ελληνική μόδα

Λίγες ημέρες μετά την Athens Xclusive Designers Week, η ελληνική μόδα απέδειξε την δυναμική της ανταποκρινόμενη στον νέο θεσμό Hautes Grecians

Hautes Grecians: Ο νέος θεσμός που προωθεί την ελληνική μόδα
Η φαντασμαγορική επίδειξη μόδας πραγματοποιήθηκε πριν από λίγες ημέρες σε εξωτερικό χώρο του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος με οίκους, brands και γνωστούς σχεδιαστές να επιδεικνύουν τις τάσεις του φετινού χειμώνα.

Οι Βασίλης Ζούλιας, Βρεττός Βρεττάκος, το Aτελιέ Loukia, η Ευαγγελία Δημοπούλου, o Aγγελος Μπράτης, ο Aπόστολος Μητρόπουλος και το ελληνικό brand Toi& Moi  έπεισαν το  κοινό ότι η ελληνική δημιουργικότητα δεν έχει τίποτα να ζηλέψει από τους ξένους.

Ο Βασίλης Ζούλιας μας ταξίδεψε νοερά σε μια άλλη εποχή, ο Βρεττός Βρεττάκος μας θάμπωσε με τα αμέτρητα Swarovski του και η Eυαγγελία Δημοπούλου απέδειξε ότι δεν την θεωρούν τυχαία το νέο ταλαντούχο πουλέν της μόδας.

Ο Απόστολος  Μητρόπουλος επηρεασμένος από τους ανθρώπους που συναντά στους δρόμους είχε την έμπνευση να ντύσει τα παπούτσια των μοντέλων με σακούλες σούπερ μάρκετ. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον είχε και το  installation από το brand Zeus +Δione των Μαρέβα Μητσοτάκη και Μιμίκα Κολοτούρα που παρουσίασε την εξέλιξη της μόδας, από την ελληνική φορεσιά στο σύγχρονο ρούχο. Η σαμπάνια Moet Chandon δρόσισε τα χείλη των celebrities και κοσμικών που έδωσαν το παρόν, ενώ oι εταιρείες Mac και Εstee Lauder επιμελήθηκαν το μακιγιάζ και αρωμάτισαν μοντέλα και καλεσμένες.

Κλείσιμο
Η Τζένη Μπαλατσινού με τους συμμετέχοντες


Η Μαρέβα Μητσοτάκη



Διοργανώτρια του event Τζένη Μπαλατσίνου



Αλεξάνδρα και Ελένη Μαρτίνου





























































































Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης