Jenna Pietersen: Μια τόπλες καουμπόισσα

Jenna Pietersen: Μια τόπλες καουμπόισσα

Η 28χρονη καλλονή Pietersen, με ύψος 1.81, κατάγεται από το Paarl της Νότιας Αφρικής και είναι ένα από τα πιο γνωστά και δημοφιλή μοντέλα της πατρίδας της

Jenna Pietersen: Μια τόπλες καουμπόισσα
Για το editorial μόδας του γυναικείου περιοδικού “Myself Magazine” πόζαρε η Jenna Pietersen σε μια φωτογράφηση που έγινε από την Daniella Midenge. Το θέμα της φωτογράφησης ήταν το “Go West Girl” και η πανύψηλη( είναι 1,81) Νοτιοαφρικανή πόζαρε σε κάποιες λήψεις τόπλες.
 
Η 28χρονη καλλονή Pietersen, με ύψος 1.81, κατάγεται από το Paarl της Νότιας Αφρικής και είναι ένα από τα πιο γνωστά και δημοφιλή μοντέλα της πατρίδας της. Το βιογραφικό της περιλαμβάνει πολλά εξώφυλλα σε γνωστά περιοδικά αλλά και σημαντικές συνεργασίες στο χώρο της μόδας εντός και εκτός της χώρας της. Εχει επίσης περπατήσει στα catwalks για τους οίκους Esprit, Hunkemoller Lingerie, Lipsy London, Woolworths, Bodique, Bonprix ενώ το 2006 και το 2007 πόζαρε στις σελίδες του αντρικού περιοδικού «Sports Illustrated Swimsuit Issue» της νοτιοαφρικανικής έκδοσης.


 
Η Pietersen, η οποία είναι μητέρα ενός παιδιού, σε συνέντευξή της έχει πει ότι τρελαίνεται να πηγαίνει για σαφάρι στην πατρίδα της, να βλέπει ταινίες στον κινηματογράφο, να συλλέγει φωτογραφίες και να αγοράζει vintage κοσμήματα.
Κλείσιμο














Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης