Lindsey Wixson: Μια κούκλα από το Κάνσας

Lindsey Wixson: Μια κούκλα από το Κάνσας

Η Wixson, με τα υπέροχα μπλε μάτια, τα ζουμερά χείλη και το χαρακτηριστικό κενό ανάμεσα στα μπροστινά δόντια, έχει γίνει η αγαπημένη των μεγάλων σχεδιαστών λόγω της ιδιαίτερης ομορφιάς της

Lindsey Wixson: Μια κούκλα από το Κάνσας
Στο φακό της Ellen Von Unwerth για το editorial μόδας του περιοδικού “Elle” της ρωσικής έκδοσης του Ιουλίου πόζαρε η Lindsey Wixson, η 21χρονη καλλονή από το Τέξας των Ηνωμένων Πολιτειών.




Η Wixson, με τα υπέροχα μπλε μάτια, τα ζουμερά χείλη και το χαρακτηριστικό κενό ανάμεσα στα μπροστινά δόντια, έχει γίνει η αγαπημένη των μεγάλων σχεδιαστών λόγω της ιδιαίτερης ομορφιάς της. Τον Αύγουστο του 2013 η γνωστή ιστοσελίδα models.com τη συμπεριέλαβε στη λίστα με τα κορυφαία μοντέλα στον κόσμο, τοποθετώντας της στην 23η θέση. Η ίδια σε συνέντευξή της έχει πει ότι θεωρεί πρότυπό της τη Βρετανίδα καλλονή Kate Moss και εμπνέεται από το στυλ της.

Κλείσιμο



H Lindsey έχει γίνει η αγαπημένη του περιοδικού “Vogue”, το οποίο φροντίζει συχνά να τη φιλοξενεί στις σελίδες του. Αυτό από μόνο του θεωρείται ιδιαίτερα σημαντικό για την καριέρα ενός μοντέλου.

















Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης