Claudia Romani: Κάθε μέρα και με άλλο μαγιό

Claudia Romani: Κάθε μέρα και με άλλο μαγιό

Οι καθημερινές εμφανίσεις της 32χρονης Ιταλίδας καλλονής Claudia Romani ξεσηκώνουν καθημερινά τους υπόλοιπους θαμώνες στις παραλίες του Μαϊάμι και δίνουν στους παπαράτσι δουλειά

Claudia Romani: Κάθε μέρα και με άλλο μαγιό
Δεύτερο σπίτι της, όπως φαίνεται, έχει κάνει χειμώνα-καλοκαίρι τις παραλίες του Μαϊάμι η εκρηκτική Ιταλίδα Claudia Romani, η οποία ζει τα τελευταία τέσσερα χρόνια μόνιμα στη Φλόριντα και αναζητάει και αυτή την τύχη της στο λαμπερό πλανήτη του μόντελινγκ.



Ο φωτογραφικός φακός των παπαράτσι την εντοπίζει καθημερινά να χαίρεται τον ήλιο και τη θάλασσα φορώντας το ένα μαγιό μετά το άλλο. Το ένα πιο σέξι μαγιό από το άλλο, για να είμαστε ακριβείς, καθώς οι εμφανίσεις της 32χρονης καλλονής ξεσηκώνουν καθημερινά τους υπόλοιπους θαμώνες της παραλίας και δίνουν στους παπαράτσι δουλειά.

Κλείσιμο


Η Romani γεννήθηκε στην Ιταλία στις 14 Απριλίου 1982, είναι μοντέλο και το 2012 ψηφίστηκε από το site VH1 ως το καλύτερο μπικίνι της χρονιάς, νικώντας την Adriana Lima και τη Naomi Campbell. Τα τελευταία χρόνια φιλοξενείται συνεχώς στις σελίδες των πιο γνωστών αντρικών περιοδικών, τα οποία την ψηφίζουν συνεχώς ως μια από τις πιο σέξι και καυτές γυναίκες στον κόσμο.























Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης